89795 samhoud places

GEWELDIG: &Samhoud places ★★

&samhoud places, bekroond met twee Michelin sterren, is gevestigd op de eerste verdieping. Stap in de inspirerende wereld van chef Moshik en ontdek de sensaties van gerechten die u nog nooit heeft gegeten.

Bekijk restaurant &Samhoud places
61822 std

STER: De Leuf ★

Passie en perfectie in een keuken met lef. Een culinaire uitdaging voor getalenteerde cuisinier Bas van Kranen en zijn team.

Bekijk restaurant De Leuf
77747 restaurant denederlanden

MUST GO: De Nederlanden ★

Laat je verrassen door de bijzondere culinaire creaties van de keuken van De Nederlanden. Speciaal voor Dining with the Stars hebben zij een fantastisch menu samengesteld.

Bekijk restaurant De Nederlanden
92377 restaurant merlet

UITZONDERLIJK: Merlet ★

Het hart van Merlet wordt gevormd door het restaurant. Dit stijlvol ingerichte restaurant met een sfeervolle open haard biedt een prachtig uitzicht op het uitgestrekte duingebied dat Schoorl rijk is.

Bekijk restaurant Merlet
91803 restaurant wollerich

POPULAIR: Wollerich ★

In het restaurant wordt de warme sfeer en Brabantse gemoedelijkheid als basis van het totaalconcept gekozen. Eigentijds en tijdloos, nieuw, luchtig en niet opdringerig zijn de woorden van onze stijl.

Bekijk restaurant Wollerich
79641 restaurant cucinadelmondo

SUPER: Cucina del Mondo ★

Restaurant Cucina del Mondo is een stijlvol ingericht restaurant waar top gastheerschap wordt gecombineerd met een culinair hoogstaande keuken.

Bekijk restaurant Cucina del Mondo
Jaimievanheije52345 std

TIP: Jaimie van Heije

Het chef’s restaurant Jaimie van Heije is een restaurant waar elk detail tot in de puntjes is uitgedacht. Hier wordt elke dag keihard gewerkt aan een unieke kaart, sfeer en setting.

Bekijk restaurant Jaimie van Heije
What is dwts

Wat is Dining with the Stars?

Geniet nu van een 4-gangen lunch voor maar € 44,50 of een 5-gangen diner voor maar € 59,50,- bij de geselecteerde Michelin sterren restaurants. Reserveer snel uw tafel!

Lees meer