92911 restaurant tnonnetje1

UITZONDERLIJK: 't Nonnetje ★★

’t Nonnetje is een sfeervol en intiem 2 sterren restaurant aan de historische Vischmarkt in de oude binnenstad van Harderwijk. Gastvrijheid is een vanzelfsprekendheid, zij nemen u graag mee op een reis door hun creatieve wereld.

Bekijk restaurant 't Nonnetje
90927 ratatouille food and wine

STER: Ratatouille ★

Het succesvolle restaurant van chef kok Jozua Jaring is – net als ratatouille – een mix van de Franse keuken in de realiteit van vandaag met uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding in een laagdrempelige omgeving.

Bekijk restaurant Ratatouille
85765 restaurant deburgemeesterlinschoten

MUST GO: De Burgemeester ★

In het kleine plaatsje Linschoten, midden in het Groene Hart, ligt restaurant de Burgemeester, gevestigd in het oude raadhuis. De keukenbrigade is gefocust op top kwaliteit en luistert naar al uw wensen.

Bekijk restaurant De Burgemeester
89821 restaurant ivy

GEWELDIG: FG Restaurant ★★

FG restaurant heeft creativiteit, vernieuwingsdrang en focus op perfectie van sterrenchef François Geurds komen samen in unieke manieren van bereiding en een onvergetelijke, altijd verrassende ervaring aan tafel.

Bekijk FG Restaurant
93241 graham s kitchen

POPULAIR: Graham's Kitchen

Er wordt gekookt met smaak in de hoofdrol en je wordt verwend met spannende combinaties van pure ingrediënten.

Bekijk restaurant Graham's Kitchen
77047 restaurant denieuwepolderkeuken

SUPER: De Nieuwe Polderkeuken

Proef de polder! Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Tijdens Dining with the Stars krijg je hier een gratis extra 6e gang!

Bekijk restaurant De Nieuwe Polderkeuken
96603 parc broekhuizen restaurant voltaire by jacob jan boerma

TIP: Voltaire - Jacob Jan Boerma

Parc Broekhuizen is een nieuwe gastronomische parel van Nederland! Onder leiding van 3-Michelinsterren chef Jacob Jan Boerma kookt het team van Voltaire gerechten die alle zintuigelijke mogelijkheden van smaak bevatten.

Bekijk restaurant Voltaire
What is dwts

Wat is Dining with the Stars?

Geniet nu van een 4-gangen lunch voor maar € 44,50 of een 5-gangen diner voor maar € 59,50,- bij de geselecteerde Michelin sterren restaurants. Reserveer snel uw tafel!

Lees meer