Boompjes Restaurant

Klassiek, Nederlands | Menu

5-gangen Bib Gourmand diner + huisaperitief € 57,50

Boompjes Restaurant

Klassiek, Nederlands | Menu

5-gangen Bib Gourmand diner + huisaperitief € 57,50

Menu
5-gangen Bib Gourmand diner + huisaperitief
€ 57,50

Door de gerenommeerde Michelingids mag Boompjes Restaurant zich rekenen tot de exclusieve selectie met een Bib Gourmand-onderscheiding! Voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding ben je bij Bib Gourmand aan het juiste adres!

Met Dining with the Stars serveert Boompjes Restaurant daarom een heerlijk menu voor slechts € 57,50!

De Bib Gourmand is net als de Michelinster uitgegroeid tot een begrip in de culinaire wereld, en jij kunt genieten van een 5-gangen Bib Gourmand diner + huisaperitief door aan tafel te gaan!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Menu
4-gangen Bib Gourmand lunch + huisaperitief
€ 44,50

Door de prestigieuze Michelingids wordt Boompjes Restaurant geëerd met de begeerde Bib Gourmand-onderscheiding! Voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding ben je bij Bib Gourmand aan het juiste adres.

Proef de culinaire creaties met een zeer voordelige prijs met Dining with the Stars nóg voordeliger! Met Dining with the Stars serveert Boompjes Restaurant haar Bib Gourmand-creaties voor slechts € 44,50!

De Bib Gourmand is net als de Michelinster uitgegroeid tot een begrip in de culinaire wereld, en jij kunt genieten van een 4-gangen Bib Gourmand lunch + huisaperitief door aan tafel te gaan!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Boompjes Restaurant

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Overloon e.o.

Toon telefoonnummer

Over Boompjes Restaurant

Keuken: Klassiek, Nederlands

In de bosrijke omgeving van Overloon is Boompjes Restaurant te vinden. Een plek waar je culinair wordt verrast door Jaap en Veronique Volman. Beiden hebben jaren in de horeca gewerkt en hebben nu de kans gegrepen om hun droom te realiseren en een eigen restaurant te openen. De kennis die zij op hebben gedaan bij verschillende sterrenzaken gebruiken ze nu om gasten te verwennen met heerlijke gerechten en bijzondere wijnen. De keukenbrigade bij Boompjes Restaurant kookt op basis van de klassieke Nederlandse keuken en werkt vooral met duurzame en lokale producten. Eerlijke verse producten waarbij er net zo veel aandacht is voor groenten als voor het vlees of de vis. De culinaire creaties zijn niet onopgemerkt gegaan bij de gerenommeerde gidsen Michelin en Gault&Millau!

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Overloon e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden