Moche

Peruaans | Menu

4-gangen Rising Star diner incl. welkomstcocktail € 56,50

Moche

Peruaans | Menu

4-gangen Rising Star diner incl. welkomstcocktail € 56,50

Menu
4-gangen Rising Star diner incl. welkomstcocktail
€ 56,50

Moche is zonder twijfel geselecteerd als Rising Star! Moche serveert dan ook gastronomische gerechten waar je smaakpapillen door worden betoverd.

Moche serveert nu een exclusief 4-gangen Rising Star diner incl. welkomstcocktail voor slechts € 56,50.

Loopt het water jou ook al in de mond? Wacht dan niet langer en reserveer snel die felbegeerde tafel en laat je meenemen op een culinaire reis bij Moche!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Moche

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Moche

Keuken: Peruaans

Verbluffende smaakcombinaties, exotische ingrediënten en unieke culinaire technieken: dat tref je bij restaurant Moche in de hoofdstad Amsterdam. Moche is een echte ambassadeur van de Peruaanse gastronomie in het hart van Holland. De Peruaanse keuken staat bekend om zijn mix van inheemse, Spaanse, Afrikaanse en Aziatische invloeden met haar kleurrijke producten. De gastronomie heeft aanleiding gegeven tot emblematische gerechten zoals ceviche, die de geschiedenis en culturele diversiteit van het land weerspiegelen, waarbij lokale ingrediënten worden gecombineerd met traditionele en hedendaagse technieken. Ontdek de Peruaanse gastronomie met een reis door de rijke keuken bij Moche!

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden