Monsees

Europees, Modern | Menu

4-gangen Rising Star diner € 55,-

Menu
4-gangen Rising Star diner
€ 55,-

Monsees is zonder twijfel geselecteerd als Rising Star! En serveert dan ook gastronomische gerechten waar je smaakpapillen door worden betoverd.

Monsees serveert nu een exclusief 4-gangen Rising Star diner voor slechts € 55,-.

Loopt het water jou ook al in de mond? Wacht dan niet langer en reserveer snel die felbegeerde tafel en laat je meenemen op een culinaire reis bij Monsees!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Menu
3-gangen Rising Star lunch
€ 35,-

Monsees is zonder twijfel geselecteerd als Rising Star! En serveert dan ook gastronomische gerechten waar je smaakpapillen door worden betoverd.

Monsees serveert nu een voortreffelijke 3-gangen Rising Star lunch en dit voor slechts € 35,-.

Wil jij ook graag een keer culinair in de watten worden gelegd? Grijp dan nu je kans en kom genieten van deze waanzinnige 3-gangen Rising Star lunch!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Monsees

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Hilversum e.o.

Toon telefoonnummer

Over Monsees

Keuken: Europees, Modern

Stap in de culinaire wereld van Sander & Loes bij Monsees in Hilversum. Allebei hebben ze een bak aan ervaring en kennis opgedaan in verschillende horecazaken. Nu staan ze samen aan het roer van Monsees en verwennen ze je met culinaire hoogstandjes. Verwacht er eerlijk en puur eten wat gepaard gaat met zorgvuldig geselecteerde wijnen die de smaakvolle gerechten perfect ondersteunen. Monsees heeft een huiselijke en warme ambiance en samen met de attente bediening zorgt dit voor de perfecte setting om te genieten van een lekkere lunch of een heerlijk diner.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Hilversum e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden