Dining with the Stars is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!

Novaela

Frans, Modern | Menu

ALL-IN 4-gangen Rising Star menu € 120,-

Novaela

Frans, Modern | Menu

ALL-IN 4-gangen Rising Star menu € 120,-

Menu
ALL-IN 4-gangen Rising Star menu
€ 120,-

Novaela is zonder twijfel geselecteerd als Rising Star! En serveert dan ook gastronomische gerechten waar je smaakpapillen door worden betoverd.

Novaela serveert nu een voortreffelijke ALL-IN 4-gangen Rising Star menu en dit voor slechts € 120,-. ALL-IN omvat: 4-gangen, bruisend aperitief, bijpassend wijnarrangement, tafelwater en koffie incl mignardises.

Wil jij ook graag een keer culinair in de watten worden gelegd? Grijp dan nu je kans en kom genieten van deze waanzinnige ALL-IN 4-gangen Rising Star menu!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Annuleren kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de reservering. Daarna kan het restaurant kosten in rekening brengen.

RESERVEER RESERVEER

Menu
ALL-IN 6-gangen Rising Star menu
€ 160,-

Novaela is zonder twijfel geselecteerd als Rising Star! Novaela serveert dan ook gastronomische gerechten waar je smaakpapillen door worden betoverd.

Novaela serveert nu een exclusief ALL-IN 6-gangen Rising Star menu voor slechts € 160,-. ALL-IN omvat: 6-gangendiner, bruisend aperitief, bijpassend wijnarrangement, tafelwater, koffie/thee incl mignardises.

Loopt het water jou ook al in de mond? Wacht dan niet langer en reserveer snel die felbegeerde tafel en laat je meenemen op een culinaire reis bij Novaela!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Annuleren kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de reservering. Daarna kan het restaurant kosten in rekening brengen.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Novaela

Schrijf een review en deel je foto's

"Erg fijn restaurant "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en gedronken bij Novaela. Fijne attente bediening, mooie smakelijke gerechten en prima bijpassende wijnen. Aanrader!

Wouter op 07 juni 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Delft e.o.

Toon telefoonnummer

Over Novaela

Keuken: Frans, Modern

Welkom bij Restaurant Novaela, geïnspireerd door het natuurfenomeen Novae 1a - het einde van een ster, symboliseert het begin van nieuw leven en evenwicht. Bij Novaela streven we naar harmonie in alles wat we doen.

Chef Daniel's kookstijl wordt beschreven als 'sec', waarbij schijnbare eenvoud leidt tot uitdagende combinaties en herkenbare smaken die de zintuigen prikkelen.

Bij Novaela kunt u genieten van een menu met ethisch verantwoorde producten van toegewijde leveranciers. Hoewel we geen volledig vegetarisch of veganistisch menu bieden, zijn we flexibel met allergenen en dieetwensen als deze minimaal twee dagen van tevoren worden doorgegeven. Ons menu varieert van vegetarische gerechten tot wild, met een constante nadruk op de kwaliteit van de ervaring. We streven ernaar om u te verrassen en te verwennen, terwijl we ook onze beperkingen erkennen.

Laat u meenemen op een culinaire ontdekkingsreis bij Novaela, waar evenwicht, kwaliteit en smaak samenkomen voor een onvergetelijke dinerervaring.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Delft e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden