Knife fork icon red

't Amsterdammertje*

€ 62,50

5-gangen Michelin diner

't Amsterdammertje*

9,2 (788)

5-gangen Michelin diner € 62,50

Reserveer een tafel

Menu
5-gangen Michelin diner
€ 62,50

Restaurant 't Amsterdammertje* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant 't Amsterdammertje*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

Restaurant 't Amsterdammertje* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant 't Amsterdammertje*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over 't Amsterdammertje*

9.2
(788 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Voldaan de deur uitgegaan"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Goede prijs-kwaliteit verhouding, heerlijke wijnen ook.

Patricia Tossijn-Bieseman op 09 juni 2019

"Vaker naar Japan"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Prachtig 3-gangen menu Dining City met - en dat maakt het extra aantrekkelijk - ruime keuze van vier extra gerechten voor schappelijke prijs.
Met verbazing ontvangen want voor het eerst sinds lange, lange tijd niet met mijn dochter maar met een vriend voor het leven. Omdat André zelf er niet is komt de sous-chef enthousiast vertellen over gisteren gewonnen wedstrijd Aan de Schelde (of zoiets) én over de bereiding van de gerechten.
De bekende wereldreis van amuses kende weer wat nieuwe elementen. Voor van zalm & oester echte parel. Extra gang kalfzwezerik met Japanse invloeden de absolute topper. Lam zelf mooi gegaard maar - voor mij - met te pittige bijgerechten die wat domineerden. Lekker dessert van rabarber (zien we op dit moment wat te vaak) en rode bessen. Leuk dat Amsterdammertje met friandises en wat een heerlijke macaron en madeleine (volgens mijn dochter dan want die heb ik mee naar huis genomen). Top weer.

Jan Willem Sedlarik op 02 juni 2019

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

De eten was lekker in het algemeen. Maar de hoofdgerecht was apart. Wijnarrangement bieden een paar goede wijnen maar ook een paar huiswijnen. 5 wijnen zijn wit uit 6 wijnen. De verhouding was niet goed. Een meid bediening was arrogant en lui. We hadden arrangement met koffie thee en friandises. Maar we moesten zelf vragen voor koffie en thee. Friandises moesten we weer vragen. En naar onze vragen zij reageerde zoals dat was optioneel i.p.v. inclusief. Z’n niveau restaurant maakt je niet z’n low fout. Dat was niet prettig. Ik zou nooit meer arrangement nemen voor ammersterdammertje.

Xiaoyan Wang op 31 mei 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

gastvrije ontvangst, persoonlijke benadering, mooi van inrichting en stijl, fijn van (open) keuken, genoten van smakelijke, tongstrelende gerechtjes en prachtige creatieve presentatie, een feestje aan tafel!

AB op 08 mei 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

In zijn algemeenheid fantastisch en heerlijk gegeten! We komen een paar keer per jaar bij het Amsterdammertje en het is iedere keer weer een culinaire meer dan aangename verrassing.

Jørgen van Overbeek op 28 april 2019

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Loenen aan de Vecht e.o.

Rijksstraatweg 119 3632 AB Loenen aan de Vecht

Over 't Amsterdammertje*

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.

Chefkok André Gerrits en zijn team nemen u mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

Het restaurant is hip, vlot en voor iedereen toegankelijk. De sfeervolle, warme inrichting en de bijzondere selectie aan gerechten, brengen u snel in een ontspannen sfeer. In ’t Amsterdammertje is het genieten met alle zintuigen.

Geïnspireerd door de seizoenen worden lunch en diner smaakvol, vernieuwend en puur geserveerd. Op de website van het restaurant (www.restaurantamsterdammertje.nl) kunt u de huidige menukaart inzien.

We staan klaar u te verwelkomen. Tot ziens in ’t Amsterdammertje!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Loenen aan de Vecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden