Knife fork icon red

FG Restaurant**

€ 82,50

5-gangen Michelin diner

FG Restaurant**

9,0 (243)

5-gangen Michelin diner € 82,50

Reserveer een tafel

Menu
5-gangen Michelin diner
€ 82,50

Restaurant FG Restaurant** is trotse bezitter van 2 Michelinsterren en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant FG Restaurant**? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 65,-

Restaurant FG Restaurant** is trotse bezitter van 2 Michelinsterren en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant FG Restaurant**? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over FG Restaurant**

9.0
(243 reviews)
Eten
9.4
Service
8.8
Sfeer
8.7
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Was met een woord subliem!! Simone zorgde dat alles goed verloopt, waar een goede meid,jammer dat Francois een dagje niet aanwezig was! Interieur is een kwestie van smaak, 12 soorten zou/peper had van mij niet gehoeven....maar de rest was werkelijk genieten!! komen snel weer terug

Ongkie Hendarsin op 17 april 2019

"Geweldige avond"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Dit restaurant stond al een tijdje bovenaan mijn lijstje om er te gaan eten. Ze hebben niet teleurgesteld. De 5 gangen waren allemaal heerlijk van smaak en goed gevarieerd. Wij hadden halve glazen bijpassende wijn bij de gangen. Service was goed en niet te formeel. Heerlijke huisgemaakte bonbons bij 1 van de lekkerste koffies die ik ooit gedronken heb.

Maarten op 28 maart 2019

"Fantastisch diner!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben uren aan tafel gezeten en hebben enorm genoten! Heerlijke gerechten, een fijne sfeer, veel oog voor mooie details, verrast door de smaken van het restaurantweek-menu.
Ik verheug me al op de volgende keer!

Caroline Moll op 27 maart 2019

"Fantastisch! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was geweldig en de service was fantastisch! Er wordt rekening gehouden met de individuele behoefte van de gast. Zo hadden wij aangegeven dat we per gang wilden kijken of we een bijpassend glas wilden. Er wordt hier volledig rekening mee gehouden, door niet continu te vragen of we nog wat willen drinken. Verder is de bediening ontzettend vriendelijk, niet stijf. Enige verbeterpuntje is dat er waterflessen worden opgengemaakt zonder te vragen of daar nog behoefte aan is.

Eva Hendrikx op 25 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bij FG Restaurants ga je niet gewoon eten, het is een belevenis! Je bent welkom en wordt verwend, zelfs tijdens de restaurantweek! Ook voor de vegetarische gasten is de aandacht tot in de puntjes. Geweldig!

Myra Veltkamp op 18 maart 2019

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Rotterdam e.o.

Katshoek 37-B 3032 AE Rotterdam

Over FG Restaurant**

FG Restaurant** heeft creativiteit, vernieuwingsdrang en focus op perfectie van sterrenchef François Geurds komen samen in unieke manieren van bereiding en een onvergetelijke, altijd verrassende ervaring aan tafel.

Bij chefs als Thomas Keller in New York leerde hij over verschillende kooktechnieken en verdiepte hij zich in de filosofie achter de cuisine. Van grote invloed bleek zijn jarenlange samenwerking met Heston Blumenthal, een van de meest creatieve en tot de verbeelding sprekende chefs ter wereld.

FG Restaurant in Rotterdam heeft 2 Michelinsterren.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden