Restaurant Sense*
Frans5-gangen Chef's Challenge Michelin diner incl. bruisend aperitief € 95,-
Restaurant Sense*
Frans5-gangen Chef's Challenge Michelin diner incl. bruisend aperitief € 95,-
Menu
5-gangen Chef's Challenge Michelin diner incl. bruisend aperitief
€ 95,-
Ontvangst met een bruisend aperitief gevolgd door Chef's amuses en het 5 gangen Chef’s Challenge menu.
Restaurant Sense* is trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.
Restaurant Sense* serveert nu een gastronomisch 5-gangen Chef's Challenge Michelin diner incl. bruisend aperitief en dit voor slechts € 95,-.
Wil jij ook graag op deze culinaire reis genomen worden door Restaurant Sense*? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit fenomenale 5-gangen Chef's Challenge Michelin diner incl. bruisend aperitief!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Menu
3-gangen Chef's Challenge Michelin lunch
€ 59,-
Ontvangst met Chef’s amuses gevolgd door een heerlijke 3-gangen Chef’s Challenge lunch.
Restaurant Sense* is met recht bekroond met 1 Michelinster en behoort hiermee tot de elite in de restaurantwereld.
Restaurant Sense* serveert nu een voortreffelijke 3-gangen Chef's Challenge Michelin lunch voor slechts € 59,-.
Wil jij ook graag een culinair hoogtepunt bereiken? Reserveer dan snel deze verrukkelijke 3-gangen Chef's Challenge Michelin lunch!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 427 mensen zeggen over Restaurant Sense*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben hier heerlijk gegeten in een fijne ambiance. Ondanks dat we "restaurantweek klanten" waren, werden we op onze wenken bediend.
Het opvallende jonge team snapt hoe horeca werkt en hoe je gasten moet benaderen en pamperen. Dik compliment daar voor.
Het eten, een soort van vanzelfsprekend, was ook super. Pra...
We hebben hier heerlijk gegeten in een fijne ambiance. Ondanks dat we "restaurantweek klanten" waren, werden we op onze wenken bediend.
Het opvallende jonge team snapt hoe horeca werkt en hoe je gasten moet benaderen en pamperen. Dik compliment daar voor.
Het eten, een soort van vanzelfsprekend, was ook super. Prachtige smaken en combinaties met een toppresentatie.
Enige minpuntje was, naar ons persoonlijke gevoel, de soberheid van het pand zelf. Het leek, in de ruimte waar wij zaten, op een wat ouder Chinees restaurant. Tijd voor een likje verf, of wat andere aankleding aldaar. Maar zeker geen smet op de avond! Er moet altijd enige ruimte voor verbetering zijn, toch? :-)
Heerlijke smaken bij mooie kunststukjes op het bord in zeer aangename ambiance
Het eten was origineel en smaakvol en wijn arrangement vind ik interessant. Service was ook op de hoogte. Wat mij even tegen valt - kok die hand aan de klant gaf en verder zonder het handwassen terug ging koken.
Prachtige gerechten met creatieve oog- en tongstrelende oosterse invloeden en toch een paar bedenkingen: We vragen of we het het dessert uit het driegangen lunchmenu van €59 kunnen omruilen voor een tussengerecht. Daarvoor moet even met de chef worden overlegd. Resultaat: het kan met een opslag van €15 pp. Stevig, m...
Lees hele reviewPrachtige gerechten met creatieve oog- en tongstrelende oosterse invloeden en toch een paar bedenkingen: We vragen of we het het dessert uit het driegangen lunchmenu van €59 kunnen omruilen voor een tussengerecht. Daarvoor moet even met de chef worden overlegd. Resultaat: het kan met een opslag van €15 pp. Stevig, maar we zitten hier tussen de sterren dus kom maar door. Het tussengerecht is een prachtige bereiding van aardappel, maar wel een eenhaps portie, maatje amuse. Aangenomen dat het dessert uit het oorspronkelijke menu 1/5 van de totaalprijs uitmaakt, dan kost dit tussendoortje feitelijk €25 en dat is toch echt buiten proportie. De geserveerde wijnen van €12 per glas zijn (bijna) gelijk aan flesprijs in de winkel en ook het pilsje in de kekke blauwe fles gaat 4x over de kop: €6. Andere gelegenheden die we recentelijk bezochten hanteren overigens vergelijkbare marges en dat drukt de belevenis toch enigszins.
Heel goed eten maar schrokken wel van de prijzen van de bubbels(geen champagne en 17 euro per glas)
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in 's-Hertogenbosch e.o.
Over Restaurant Sense*
Keuken: Frans
Sense restaurant, gevestigd aan het historische Jeroen Boschplein in Den Bosch naast het Jheronimus Bosch Art Center, is loungy en modern en een relaxte plek om te genieten van de lekkernijen van Dennis Middeldorp.
Van het kleurrijke moderne interieur tot de ongeëvenaarde kaaswagen en de prachtige wijnen uitgezocht door sommelier Sven Heijkoop. Dennis Middeldorp kookt puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. De menukaart van Sense hanteert al jaren de filosofie van Dutch Cuisine waarin groenten en seizoenen de hoofdrol spelen. De sfeer is ontspannen, de bediening no-nonsense en gastvrij.
Sense Restaurant is door Michelin in 2022 wederom bekroond met een ster. Sense ziet dat als een teken van waardering, maar zelfs duizend sterren veranderen niets aan hun ambities: liefdevol koken en aandacht schenken aan de gasten.
Kortom, puur genieten van lunch of diner in het hart van historisch s’-Hertogenbosch. Met plezier word je verwelkomd als gast!