Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant Sense*

€ 92,50

7-gangen Michelin menu

Restaurant Sense*

8,9 (69)

7-gangen Michelin menu € 92,50

Reserveer een tafel

Menu
7-gangen Michelin menu
€ 92,50

Het is weer tijd voor Dining with the Stars! Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie wordt namelijk óók een speciaal luxe menu geserveerd.

Restaurant Restaurant Sense* serveert een 7-gangen Michelin menu tijdens deze editie van de Restaurant Week. Ontdek het luxe menu van restaurant Restaurant Sense* nu.

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Beperkte beschikbaarheid.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
5-gangen Michelin diner
€ 62,50

Restaurant Restaurant Sense* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant Restaurant Sense*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

Restaurant Restaurant Sense* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Restaurant Sense*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Restaurant Sense*

8.9
(69 reviews)
Eten
9.0
Service
9.1
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Kleurrijke borden"
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Een 4 gangen menu genoten tijdens de lunch. De gerechten waren kleurrijk en er was veel aandacht voor details met veel verschillende ingrediënten. Kon door het pallet van smaken de tonijn niet meer onderscheiden. Jammer. Het tussengerecht met verschillende bereidingen van selderij en een bitterbal van oude kaas, had wat hoger op smaak mogen zijn. De schotel met de wilde eend was echter perfect. Op het randje van rauw gegaarde eend, maar wat mij betreft helemaal goed. Als dessert een kaasplankje. Mooie variatie van kaas en goed temperatuur.

Maan op Vandaag

"Geweldige middag"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben genoten. Alles klopte.

Heidi Verwijst op 09 december 2019

"Dining with stars"
7.7 Keuken 10 | Service 5 | Sfeer 8

Verwachtingen zijn op een aantal punten voor een sterren restaurant niet uitgekomen. Variatie in het opdienen van de gerechten zou gevarieerder kunnen. Buitenom het gekozen arrangement werd onvoldoende duidelijk wat er bij kwam. Het leek of alles inclusief was. De kosten van een glas wijn bij een gang zijn wel erg hoog.

Christiaan Den Dekker op 08 december 2019

"Heerlijk"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Heerlijke, verrassende creaties van bijzondere producten. De bediening was lekker informeel, aardig en met humor. We hebben een heel leuke avond gehad

Ineke Van Esch op 07 december 2019

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Prima. Lekker gegeten, attente bediening. Was gezellig, ondanks de wat (te) rumoerige ruimte.

Kees op 05 december 2019

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in 's-Hertogenbosch e.o.

Jeroen Boschplein 6 5211 ML 's-Hertogenbosch

Over Restaurant Sense*

Sense, gevestigd aan het historische Jeroen Boschplein in Den Bosch naast het Jheronimus Bosch Art Center, is loungy en modern en een relaxte plek om te genieten van de lekkernijen van Dennis Middeldorp.

Van het kleurrijke moderne interieur tot de ongeëvenaarde kaaswagen en de prachtige wijnen uitgezocht door sommelier Sven Heijkoop. Dennis Middeldorp kookt puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. De menukaart van Sense hanteert al jaren de filosofie van Dutch Cuisine waarin groenten en seizoenen de hoofdrol spelen. De sfeer is ontspannen, de bediening no-nonsense en gastvrij.

Sense Restaurant is door Michelin in 2019 wederom bekroond met een ster. Sense ziet dat als een teken van waardering, maar zelfs duizend sterren veranderen niets aan hun ambities: liefdevol koken en aandacht schenken aan de gasten.

Kortom, puur genieten van lunch of diner in het hart van historisch s’-Hertogenbosch. Met plezier word je verwelkomd als gast!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in 's-Hertogenbosch e.o.

Partners

Small 5292713d57
Small b005aa67ed
Small de722c1767

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden