Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Restaurant Sense*

Frans
9,2 (427 reviews)
97% aanbevolen

5-gangen Chef's Challenge Michelin diner incl. bruisend aperitief € 95,-

Restaurant Sense*

Frans
9,2 (427 reviews)
97% aanbevolen

5-gangen Chef's Challenge Michelin diner incl. bruisend aperitief € 95,-

Menu
5-gangen Chef's Challenge Michelin diner incl. bruisend aperitief
€ 95,-

Ontvangst met een bruisend aperitief gevolgd door Chef's amuses en het 5 gangen Chef’s Challenge menu.

Restaurant Sense* is trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.

Restaurant Sense* serveert nu een gastronomisch 5-gangen Chef's Challenge Michelin diner incl. bruisend aperitief en dit voor slechts € 95,-.

Wil jij ook graag op deze culinaire reis genomen worden door Restaurant Sense*? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit fenomenale 5-gangen Chef's Challenge Michelin diner incl. bruisend aperitief!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Menu
3-gangen Chef's Challenge Michelin lunch
€ 59,-

Ontvangst met Chef’s amuses gevolgd door een heerlijke 3-gangen Chef’s Challenge lunch.

Restaurant Sense* is met recht bekroond met 1 Michelinster en behoort hiermee tot de elite in de restaurantwereld.

Restaurant Sense* serveert nu een voortreffelijke 3-gangen Chef's Challenge Michelin lunch voor slechts € 59,-.

Wil jij ook graag een culinair hoogtepunt bereiken? Reserveer dan snel deze verrukkelijke 3-gangen Chef's Challenge Michelin lunch!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 427 mensen zeggen over Restaurant Sense*

9.2 Gebaseerd op 427 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Wat een heerlijke plek om te eten en te zijn"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben hier heerlijk gegeten in een fijne ambiance. Ondanks dat we "restaurantweek klanten" waren, werden we op onze wenken bediend.
Het opvallende jonge team snapt hoe horeca werkt en hoe je gasten moet benaderen en pamperen. Dik compliment daar voor.
Het eten, een soort van vanzelfsprekend, was ook super. Pra...

Lees hele review

We hebben hier heerlijk gegeten in een fijne ambiance. Ondanks dat we "restaurantweek klanten" waren, werden we op onze wenken bediend.
Het opvallende jonge team snapt hoe horeca werkt en hoe je gasten moet benaderen en pamperen. Dik compliment daar voor.
Het eten, een soort van vanzelfsprekend, was ook super. Prachtige smaken en combinaties met een toppresentatie.
Enige minpuntje was, naar ons persoonlijke gevoel, de soberheid van het pand zelf. Het leek, in de ruimte waar wij zaten, op een wat ouder Chinees restaurant. Tijd voor een likje verf, of wat andere aankleding aldaar. Maar zeker geen smet op de avond! Er moet altijd enige ruimte voor verbetering zijn, toch? :-)

Bart van Spaandonk op 30 maart 2023
Geverifiëerd

"Genieten van smaken en beleving"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijke smaken bij mooie kunststukjes op het bord in zeer aangename ambiance

Remke Dullemond op 30 maart 2023
Geverifiëerd

"Origineel en lekker"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was origineel en smaakvol en wijn arrangement vind ik interessant. Service was ook op de hoogte. Wat mij even tegen valt - kok die hand aan de klant gaf en verder zonder het handwassen terug ging koken.

Yulia Philippenko op 27 maart 2023
Geverifiëerd

"Smakelijke onbalans"
7.3 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 7

Prachtige gerechten met creatieve oog- en tongstrelende oosterse invloeden en toch een paar bedenkingen: We vragen of we het het dessert uit het driegangen lunchmenu van €59 kunnen omruilen voor een tussengerecht. Daarvoor moet even met de chef worden overlegd. Resultaat: het kan met een opslag van €15 pp. Stevig, m...

Lees hele review

Prachtige gerechten met creatieve oog- en tongstrelende oosterse invloeden en toch een paar bedenkingen: We vragen of we het het dessert uit het driegangen lunchmenu van €59 kunnen omruilen voor een tussengerecht. Daarvoor moet even met de chef worden overlegd. Resultaat: het kan met een opslag van €15 pp. Stevig, maar we zitten hier tussen de sterren dus kom maar door. Het tussengerecht is een prachtige bereiding van aardappel, maar wel een eenhaps portie, maatje amuse. Aangenomen dat het dessert uit het oorspronkelijke menu 1/5 van de totaalprijs uitmaakt, dan kost dit tussendoortje feitelijk €25 en dat is toch echt buiten proportie. De geserveerde wijnen van €12 per glas zijn (bijna) gelijk aan flesprijs in de winkel en ook het pilsje in de kekke blauwe fles gaat 4x over de kop: €6. Andere gelegenheden die we recentelijk bezochten hanteren overigens vergelijkbare marges en dat drukt de belevenis toch enigszins.

Raynor Overhand op 27 maart 2023
Geverifiëerd

"Heel goed eten"
7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

Heel goed eten maar schrokken wel van de prijzen van de bubbels(geen champagne en 17 euro per glas)

Donna Turk op 26 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in 's-Hertogenbosch e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Sense*

Keuken: Frans

Sense restaurant, gevestigd aan het historische Jeroen Boschplein in Den Bosch naast het Jheronimus Bosch Art Center, is loungy en modern en een relaxte plek om te genieten van de lekkernijen van Dennis Middeldorp.

Van het kleurrijke moderne interieur tot de ongeëvenaarde kaaswagen en de prachtige wijnen uitgezocht door sommelier Sven Heijkoop. Dennis Middeldorp kookt puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. De menukaart van Sense hanteert al jaren de filosofie van Dutch Cuisine waarin groenten en seizoenen de hoofdrol spelen. De sfeer is ontspannen, de bediening no-nonsense en gastvrij.

Sense Restaurant is door Michelin in 2022 wederom bekroond met een ster. Sense ziet dat als een teken van waardering, maar zelfs duizend sterren veranderen niets aan hun ambities: liefdevol koken en aandacht schenken aan de gasten.

Kortom, puur genieten van lunch of diner in het hart van historisch s’-Hertogenbosch. Met plezier word je verwelkomd als gast!

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in 's-Hertogenbosch e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden