Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Pieters Restaurant*

Frans, Nederlands | Menu
9,2 (59 reviews)
96% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 88,-

Pieters Restaurant*

Frans, Nederlands | Menu
9,2 (59 reviews)
96% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 88,-

Menu
5-gangen Michelin diner
€ 88,-

Pieters Restaurant* is trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.

Pieters Restaurant* serveert nu een gastronomisch 5-gangen Michelin diner en dit voor slechts € 88,-.

Wil jij ook graag op deze culinaire reis genomen worden door Pieters Restaurant*? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit fenomenale 5-gangen Michelin diner!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 78,-

Pieters Restaurant* is trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.

Pieters Restaurant* serveert nu een gastronomisch 4-gangen Michelin lunch en dit voor slechts € 78,-.

Wil jij ook graag op deze culinaire reis genomen worden door Pieters Restaurant*? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit fenomenale 4-gangen Michelin lunch!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 59 mensen zeggen over Pieters Restaurant*

9.2 Gebaseerd op 59 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk, maar prijs/kwaliteit uit balans"
7.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 5

Ruim opgezet restaurant. Uitstekende naleving coronamaatregelen. 3 gangen voor 37,50 euro. Heerlijke amuses, kleine smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten. Prijzen voor open glazen wijn buiten proportie (8 a 9 euro) en ook niet zichtbaar op wijnkaart. Fles wijn uit Sicilie redelijk geprijsd 37.50 euro. Al met al: zeer smakelijk maar behoorlijk aan de prijs.

Ted op 26 september 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

Wellicht gebruikelijk dat niet lege glazen ongevraagd worden bijgevuld; wij vinden dat zoiets niet kan.
In corona-tujd mag je bij binnenkomst je handen ontsmetten. Dan graag niet geparfumeerd, net zo als parfum, eau d' toilet en aftershave thuis laat wanneer je gaat dineren .

K-J. op 12 september 2020
Geverifiëerd
Pieter de Ronde heeft gereageerd op 04 oktober 2020

Beste gast, gelukkig hebben wij nog geen ervaring met desinfectie middelen voor wat betreft de receptuur ervan dan maar ben wel blij dat wij deze voor u hebben neergezet evenals de ruime opzet van ons restaurant welke 40% van onze dagelijkse omzet scheelt in negatieve zin dan om u volgens de richtlijnen van het RIVM toch te kunnen ontvangen. Ik heb het desinfectie-product nog even getest en is deze geur vervlogen in de tijd dat ik van de garderobe aan tafel ga. Voor wat betreft de fles wijn die u heeft gekozen is het bij ons gebruikelijk dat wij deze voor u bijschenken wanneer u nog een bodempje in het glas heeft zitten in plaats dat u dat zelf moet gaan doen. In Pieters Restaurant proberen wij u dan ook altijd te verwennen en hopen u dan ook weer graag terug te zien!


"Heerlijk gegeten weer,zeker aanrader!"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Nu weer eens voor het restaurant week 3 gangen gekozen. Weer heerlijk gegeten,inclusief verrassende bites en amuze.

Monica De Ridder op 06 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Juweeltjes van gerechten, prettige sfeer, goede prijs kwaliteit verhouding.

Petra Mathlener op 13 november 2019
Geverifiëerd

"Voor de eerste keer bij Pieters"
7.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 10

Sfeervol, kleinschalig en verzorgd. Vriendelijke bediening. 5 gangen verrassingsmenu was interessant en smaakvol. Behalve het hoofdgerecht, fazant. Dit vonden wij beiden echt heel erg slecht van smaak en niet gegeten. Dit hebben dat ook gezegd en werd door de bediening alleen voor kennisgeving aangenomen. Ik proef h...

Lees hele review

Sfeervol, kleinschalig en verzorgd. Vriendelijke bediening. 5 gangen verrassingsmenu was interessant en smaakvol. Behalve het hoofdgerecht, fazant. Dit vonden wij beiden echt heel erg slecht van smaak en niet gegeten. Dit hebben dat ook gezegd en werd door de bediening alleen voor kennisgeving aangenomen. Ik proef het nu een dag later nog en eigenlijk heeft dat het hele etentje overstemd en dus geen prettige herinnering aan overgehouden.

Ingrid op 09 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Bergambacht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Pieters Restaurant*

Keuken: Frans, Nederlands

PIETERS RESTAURANT: Pieters Restaurant, sinds 2021 gewaardeerd met een Michelinster, wordt gerund door meesterkok Pieter de Ronde en zijn vrouw Paula die u als gastvrouw ontvangt en zorgdraagt voor de mooie wijnkelder en naadloze wijn/spijscombinaties, staat midden in de prachtige Krimpenerwaard en staat garant voor Puur Genieten op topniveau. Een heerlijk avondje uit en daarbij culinair in de watten gelegd worden. De menu-kaart van ons intieme restaurant is afgestemd op de verse inkoop van zoveel mogelijke lokale ingrediënten en op het seizoen gericht. Bij mooi weer serveren wij onze lunch en/of diner in onze heerlijke terrastuin in de Krimpenerwaardse rust en buitenlucht.

PIETERS KEUKEN: Mijn stijl vertaalt zich in eenvoud op basis van absolute versheid en topkwaliteit. Ik laat de producten spreken en herkenbaar blijven op het bord, natuurlijk aangekleed met boeiende condimenten. Ik hanteer ‘de kunst van het weglaten’. Altijd met respect voor traditie en passie voor goed koken. Groenten krijgen bij mij zeker geen bijrol. De Krimpenerwaard is namelijk mijn achtertuin waar mijn groenten, kruiden en vlees zoveel mogelijk vandaan komen met een royaal aanbod van al het wenselijke; daar ben ik dagelijks naar op zoek en koop in zoals ik kook: kritisch, herkenbaar en ambachtelijk.

PIETERS WIJN: Onze wijnen in de kelder komen uit de landen die mijn wijze van koken erg inspireren: Frankrijk en Italië. Natuurlijk zijn er meer interessante wijnlanden in de wereld. Maar wij houden het graag goed en dichtbij want beide top wijnlanden bieden een variëteit die naadloos is te combineren met al mijn gerechten. En ja, natuurlijk zijn er uit onze kelder ook mooie Franse en Italiaanse wijnen per glas te krijgen.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Bergambacht e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden