Savarin

Frans, Nederlands
8,1 (286 reviews)
93% aanbevolen

4-gangen Rising Star Verrassingsdiner € 49,50

Savarin

Frans, Nederlands
8,1 (286 reviews)
93% aanbevolen

4-gangen Rising Star Verrassingsdiner € 49,50

Menu
4-gangen Rising Star Verrassingsdiner
€ 49,50

Savarin is zonder twijfel geselecteerd als Rising Star! Savarin serveert dan ook gastronomische gerechten waar je smaakpapillen door worden betoverd.

Savarin serveert nu een exclusief 4-gangen Rising Star Verrassingsdiner voor slechts € 49,50.

Loopt het water jou ook al in de mond? Wacht dan niet langer en reserveer snel die felbegeerde tafel en laat je meenemen op een culinaire reis bij Savarin!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Menu
4-gangen Rising Star Verrassingslunch
€ 49,50

Savarin is zonder twijfel geselecteerd als Rising Star! En serveert dan ook gastronomische gerechten waar je smaakpapillen door worden betoverd.

Savarin serveert nu een voortreffelijke 4-gangen Rising Star Verrassingslunch en dit voor slechts € 49,50.

Wil jij ook graag een keer culinair in de watten worden gelegd? Grijp dan nu je kans en kom genieten van deze waanzinnige 4-gangen Rising Star Verrassingslunch!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 286 mensen zeggen over Savarin

8.1 Gebaseerd op 286 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Reis door prachtige gerechtjes"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

4 gangen genoten van prachtige gerechtjes en smaken....waarbij de verrassing de ene keer wat groter was dan de andere keer, bediening was top, zorgen ervoor dat de glazen gevuld bleven, per gerecht alles netjes toegelicht. De hele avond was een mooie beleving.

Jennifer Vos op 25 november 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten bij Savarin"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Super lekker gegeten. Bediening was top.

Oscar de Kloe op 23 november 2023
Geverifiëerd

"gourmand et succulent!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

un moment très agréable à renouveler. merci

Nicolas Hermann op 22 november 2023
Geverifiëerd

"Goed maar beetje jammer van het tussengerecht"
7.7 Keuken 6 | Service 9 | Sfeer 8

Voorgerecht was prima in orde, tussengerecht was aangegeven dat coquilles niet wenselijk waren. Gerecht was nu zonder coquille maar daardoor was het gerecht niet meer in balans. Het zout kwam teveel naar voren. Eigenlijk verwacht dat er een alternatief gerecht geserveerd zou worden. Hoofdgerecht was in orde maar nie...

Lees hele review

Voorgerecht was prima in orde, tussengerecht was aangegeven dat coquilles niet wenselijk waren. Gerecht was nu zonder coquille maar daardoor was het gerecht niet meer in balans. Het zout kwam teveel naar voren. Eigenlijk verwacht dat er een alternatief gerecht geserveerd zou worden. Hoofdgerecht was in orde maar niet zo spannend. Nagerecht was een mooie afsluiter!
Bediening was zeer deskundig en attent.

Ruud Lahaye op 11 november 2023
Geverifiëerd

"Onvergetelijke avond "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een fantastische smaken met perfect bijpassende wijnen

Rebecca Hermanie op 09 november 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Savarin

Keuken: Frans, Nederlands

Restaurant Savarin in Rijswijk is een plek waar je van àlles kunt genieten: van perfect gastheerschap, een stijlvolle, ontspannen omgeving en uiteraard van een uitstekende keuken. Onder de kap bevinden zich ook nog eens uitstekend geoutilleerde salons voor seminars, vergaderingen, recepties en andere besloten bijeenkomsten.

Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis.

Wat we daarmee bedoelen kunnen we eigenlijk alleen uitleggen als we je persoonlijk ontvangen. Als je uit de auto stapt, kom je al een andere wereld binnen. Onder oude bomen liggen intieme terrassen. Het restaurant zelf is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Wie hier binnenkomt onthaast à la minuut.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden