Parkheuvel**

Frans, Modern, Nederlands
8,9 (544 reviews)
94% aanbevolen

4-gangen Michelin menu + extra's € 119,-

Parkheuvel**

Frans, Modern, Nederlands
8,9 (544 reviews)
94% aanbevolen

4-gangen Michelin menu + extra's € 119,-

Menu
4-gangen Michelin menu + extra's
€ 119,-

Parkheuvel** is bekroond door de befaamde Rode Gids met 2 Michelinsterren en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.

Parkheuvel** serveert nu een fenomenaal 4-gangen Michelin menu + extra's voor maar € 119,-.

Wil jij je ook in een andere wereld wanen op culinair niveau? Grijp dan nu je kans en reserveer een felbegeerde tafel en geniet van een voortreffelijk 4-gangen Michelin menu + extra's!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Menu
3-gangen Michelin lunch + extra's
€ 72,50

Parkheuvel** draagt met trots 2 Michelinsterren en behoort hiermee tot de meest exclusieve selectie in de restaurantwereld.

Parkheuvel** serveert nu een fenomenale 3-gangen Michelin lunch + extra's en dit voor slechts € 72,50.

Smaakt dit voor jou naar meer? Wacht dan niet langer en reserveer snel deze voortreffelijke 3-gangen Michelin lunch + extra's!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Menu
Compleet 5-gangen ALL-IN Sterrenlunch
€ 195,-

Parkheuvel** draagt met trots 2 Michelinsterren en behoort hiermee tot de meest exclusieve selectie in de restaurantwereld.

Parkheuvel** serveert nu een voortreffelijke Compleet 5-gangen ALL-IN Sterrenlunch voor slechts € 195,-. Het arrangement omvat: een bruisend aperitief, 5-gangenmenu, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee incl. friandises.

Wil jij ook graag een culinair hoogtepunt bereiken? Reserveer dan snel deze verrukkelijke Compleet 5-gangen ALL-IN Sterrenlunch!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 544 mensen zeggen over Parkheuvel**

8.9 Gebaseerd op 544 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"A Culinary Symphony: Celebrating Love and Flavor at Parkheuvel"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Parkheuvel provided us with an unforgettable dining experience to celebrate our anniversary. The restaurant's exquisite cuisine, coupled with impeccable service, truly elevated our evening. From the moment we stepped in, we were greeted warmly and made to feel special. The attention to detail was evident in every as...

Lees hele review

Parkheuvel provided us with an unforgettable dining experience to celebrate our anniversary. The restaurant's exquisite cuisine, coupled with impeccable service, truly elevated our evening. From the moment we stepped in, we were greeted warmly and made to feel special. The attention to detail was evident in every aspect of our meal, from the beautifully presented dishes to the thoughtful gesture of a small tart for our anniversary.The culinary journey was a testament to the chef's skill and creativity, with each course delighting our taste buds and leaving us craving for more. The wine selection was equally impressive, complementing the flavors of each dish perfectly and adding to the overall enjoyment of the evening.Parkheuvel's two Michelin stars are well-deserved, as they have masterfully crafted an experience that surpasses expectations and creates lasting memories. We left the restaurant feeling grateful for the opportunity to indulge in such a culinary delight and look forward to returning in the future.

Elian Martinez op 28 april 2024
Geverifiëerd

"heerlijk"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Het eten was heerlijk, iedere hap een sensatie. De bediening was ook erg goed en wij kregen leuke uitgebreide uitleg over het eten en de wijnen.

Tamara Köpke op 04 april 2024
Geverifiëerd

"Lunch was fantastisch "
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was fantastisch. Jammer dat een ober zijn irritatie liet merken toen wij geen wijn na de champagne. Zijn gedrag was een smet op een heerlijke lunch. Het andere personeel was zeer professioneel en betrokken.

Jolanda Sels op 01 april 2024
Geverifiëerd

"Super heerlijk gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wederom super heerlijk gegeten bij Parkheuvel. Wat een smaakexplosie.

Wanda De Schrijver-Vreugdenhil op 28 maart 2024
Geverifiëerd

"Prachtige locatie met fantastisch eten "
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten

Wouter op 24 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Parkheuvel**

Keuken: Frans, Modern, Nederlands

Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!

Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.

Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.

De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.

(Fotograaf: Lyan van Furth)

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden