Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Kaatje bij de Sluis*

Frans
8,6 (102 reviews)
91% aanbevolen

9-gangen Luxe Michelin lunch € 69,50

Kaatje bij de Sluis*

Frans
8,6 (102 reviews)
91% aanbevolen

9-gangen Luxe Michelin lunch € 69,50

Menu
9-gangen Luxe Michelin lunch
€ 69,50

Kaatje bij de Sluis* is trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.

Kaatje bij de Sluis* serveert nu een gastronomisch 9-gangen Luxe Michelin lunch en dit voor slechts € 69,50.

Wil jij ook graag op deze culinaire reis genomen worden door Kaatje bij de Sluis*? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit fenomenale 9-gangen Luxe Michelin lunch !

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Kom je in het weekend genieten van een 9-gangen Luxe Michelin lunch ? Dan rekent Kaatje bij de Sluis* een weekendtoeslag van €15,- per persoon. Deze toeslag wordt in het restaurant afgerekend.

RESERVEER RESERVEER

Menu
9-gangen Luxe Michelin diner
€ 69,50

Kaatje bij de Sluis* is trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.

Kaatje bij de Sluis* serveert nu een gastronomisch 9-gangen Luxe Michelin diner en dit voor slechts € 69,50.

Wil jij ook graag op deze culinaire reis genomen worden door Kaatje bij de Sluis*? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit fenomenale 9-gangen Luxe Michelin diner !

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Kom je in het weekend genieten van een 9-gangen Luxe Michelin diner ? Dan rekent Kaatje bij de Sluis* een weekendtoeslag van €15,- per persoon. Deze toeslag wordt in het restaurant afgerekend.

RESERVEER RESERVEER

Wat 102 mensen zeggen over Kaatje bij de Sluis*

8.6 Gebaseerd op 102 reviews. 91% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Voldeed de tweede keer niet aan de verwachtingen. "
6.7 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 8

Eten wat prima, wijnarrangement kon niet van worden afgeweken (witte wijn kon niet worden vermeden). Het advies was om dan maar 1 fles rode wijn te bestellen. Als je geen fan bent van witte wijn is dat een tegenvaller. Voor dit geld en dit niveau geen aanrader.

DIrk op 22 mei 2023

"prima"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

prima

Dirk Kroes op 08 mei 2023
Geverifiëerd

"In de watten gelegd"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk geluncht bij Kaatje. 9 gangen vol verrassingen. Dikke hulde aan de kok voor de creativiteit. De bediening is wat je ervan mag verwachten. Vriendelijk en met een persoonlijke touch. De ambiance is prima en de locatie lekker centraal. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Al met al voor herhaling vatbaar.

Robert Nagtzaan op 07 mei 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke Amuse lunch. Fijne ambiance en prettige bediening.

Marieke op 23 april 2023
Geverifiëerd

"Sfeervolle smaakexplosies"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Blokzijl alleen al! Wat een mooi stadje. Mooie locatie en erg gastvrij ontvangen. Negen gangen met bijpassende wijnen. Optie voor halve glazen. Onbeperkt water. Mooi op elkaar afgestemde gerechten. Veel vis en mooie groenten. Fijne bediening en goede uitleg, die je wel al weer snel vergeten bent door de fraaie opmaak van het gerecht. Volgende keer blijven we slapen 😊

Peter Van Stratum op 24 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Blokzijl e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kaatje bij de Sluis*

Keuken: Frans

Kaatje* geniet ervan wanneer jij geniet!

Aan beide zijden van de ophaalbrug en de sluis, in het historische stadje Blokzijl, vind je Restaurant & Residence Kaatje bij de Sluis. Kaatje bij de Sluis is al bijna 41 jaar een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt.

Vanaf het moment van binnenkomst bij Kaatje begint het culinaire festijn, kleine amuses en mooie gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze avond de revue passeren.

Natuurlijk verzorgt Kaatje ook wijnarrangementen.

Vraag op de avond van het diner naar de mogelijkheden!

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Blokzijl e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden