Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Villa la Ruche

€ 62,50

5-gangen Gault&Millau diner

Villa la Ruche

8,6 (303)

5-gangen Gault&Millau diner € 62,50

Reserveer een tafel

Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 62,50

Restaurant Villa la Ruche is trotse bezitter van 16 Gault&Millau punten en serveert een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij toprestaurant Villa la Ruche? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 47,50

Restaurant Villa la Ruche serveert een fantastische 4-gangen lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met restaurant Villa la Ruche? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Villa la Ruche

8.6
(303 reviews)
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.4
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verrassende gerechten met steeds ook per gerecht te onderscheiden smaken. Prettige ambiance met ruime opzet van tafels en uitstekende bediening.

Martin Kroezen op 01 december 2019

"het proberen waard"
8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

Vaak langsgereden en nu besloten toch eens te proberen, daarbij geholpen door de aanbieding van € 38,- voor 4 gangen menu. Eten en service zijn zonder meer goed, sfeer is wat koel en zakelijk, maar wel ruim opgezet wat heel prettig is. Wijn-uitleg is wat gemaakt en komt geforceerd over, terwijl het wel leuk is om wat meer achtergrond te horen. Goed afgestemd wijnarrangement maar vrij duur met € 8,75 per glas. Zeker aanrader al geef ik de voorkeur aan wat meer sfeer.

Michael Dijkstra Taurel op 01 november 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldige chefkok! Fantastische gerechten.

Richard op 31 oktober 2019

"Zeer de moeite waard"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Via een aanbieding van de Staatsloterij i.s.m. Diningcity bij La Ruche genoten van een 4-gangendiner. Heerlijke amuse's, Steak tartare, Bretonse schol, Sucade, creme brulee. Goede tijden tussen de gangen. Vriendelijk personeel. Rustige sfeer. De Sucade zou ik wat meer doorgaren, want deze was vrij stevig. Maar dit is persoonlijk. Overigens heerlijk gegeten.Koffie zat bij het arrangement, maar deze zag ik later op de rekening staan

Jaap Snelderwaard op 30 oktober 2019

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten. De borden waren mooi opgemaakt. Vooraf lekkere amuses. Verschillende smaken op het bord die elkaar goed aanvulden. De sommelier had mooie verhalen bij de wijnen. De 'bob glazen' waren wel wat erg zuinigjes ingeschonken. Behalve de sommelier was het overige personeel wat stijfjes. Leuk dat de kok zich bij het weggaan nog even liet zien. Konden we hem een compliment maken over de mooie gerechten. Al met al een aanrader!

Karlien op 13 oktober 2019

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Voorburg e.o.

Prinses Mariannelaan 71 2275 BB Voorburg

Over Villa la Ruche

Voor genieten van voortreffelijk eten kun je altijd terecht bij restaurant Villa la Ruche in Voorburg. Met een gastvrije team zorgen zij ervoor dat je telkens weer een onvergetelijke ervaring beleeft.

Proef herkenbare smaken die op unieke wijze aan je worden gepresenteerd in combinatie met heerlijk smakende wijnen. Per seizoen wisselen zij hun gerechten af met een nieuwere en frissere uitstraling zodat zij jou blijven verrassen.

Hier beleef je een intieme sfeer waarbij je lekker onderuit zakt en moeiteloos aan het dagelijks leven kan ontsnappen. Met daarbij passende muziek en mooie bloemen op tafel en stoelen om het zo comfortabel mogelijk te maken. Er is aan elk detail gedacht.

Het enige wat zij van je vragen is om te genieten, genieten van al het moois wat restaurant Villa la Ruche in Voorburg je te bieden heeft.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Voorburg e.o.

Partners

Small 5292713d57
Small b005aa67ed
Small de722c1767

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden