Menu
5-gangen Michelin diner
€ 92,50
Tante Koosje* is trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.
Tante Koosje* serveert nu een gastronomisch 5-gangen Michelin diner en dit voor slechts € 92,50.
Wil jij ook graag op deze culinaire reis genomen worden door Tante Koosje*? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit fenomenale 5-gangen Michelin diner!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 984 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Top avond gehad, zeer vriendelijke personeel en accuraat, vriendelijke ontvangst en snel geholpen, het eten was zeer goede, echt een aanrader wij komen zeker terug
Alles perfect- sfeer, service en verrukkelijk eten. Wat wil je nog meer!
Service was goed, menu was heerlijk, wijnen top! Ook de aankleding van het pand is heel leuk. Parkeren doe je op 3 min lopen van het pand.
Heerlijk gegeten en wat een super service
Al jaren in onze top 5! Topklasse op alle fronten!
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.