Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Tante Koosje*

Frans
8,9 (971 reviews)
96% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 82,50

Tante Koosje*

Frans
8,9 (971 reviews)
96% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 82,50

Menu
5-gangen Michelin diner
€ 82,50

Tante Koosje* is trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.

Tante Koosje* serveert nu een gastronomisch 5-gangen Michelin diner en dit voor slechts € 82,50.

Wil jij ook graag op deze culinaire reis genomen worden door Tante Koosje*? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit fenomenale 5-gangen Michelin diner!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Menu
4-gangen Michelin diner
€ 75,-

Tante Koosje* is trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.

Tante Koosje* serveert nu een gastronomisch 4-gangen Michelin diner en dit voor slechts € 75,-.

Wil jij ook graag op deze culinaire reis genomen worden door Tante Koosje*? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit fenomenale 4-gangen Michelin diner !

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 971 mensen zeggen over Tante Koosje*

8.9 Gebaseerd op 971 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Verrukkelijk!!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een feestje.

Inge Smolders op 01 juni 2023
Geverifiëerd

"5 gangen genieten."
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Enorm genoten van de heerlijke gangen.

Ria Kool op 26 mei 2023
Geverifiëerd

"Good food"
8.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 10

The food was delicious, especially the seafood. We were a bit surprised by the bill at the end though. We paid 22€ for one coffee and one tea, even though we were given the impression that they would be on the house.

Jure (1 review) op 25 mei 2023
Geverifiëerd

"3 sterren beleving!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Tante Koosje* is een gezellig restaurant in een mooi, knus dorpje.
Gastvrijheid zit hoog in het vaandel, en ze hebben oog voor detail. De bediening weet goed in te spelen op de wensen van de gast.

Het eten is een hele beleving! De presentatie is het eerste dat uitblinkt. Strakke en speelse borden wisselen elkaar...

Lees hele review

Tante Koosje* is een gezellig restaurant in een mooi, knus dorpje.
Gastvrijheid zit hoog in het vaandel, en ze hebben oog voor detail. De bediening weet goed in te spelen op de wensen van de gast.

Het eten is een hele beleving! De presentatie is het eerste dat uitblinkt. Strakke en speelse borden wisselen elkaar af, en er is een duidelijke lijn van de chef te herkennen.
De smaken knallen en verrassen. Van een zachte basilicum olie, tot aan een sprekende smaak van lavendel in ijs vorm. Dat laatstgenoemde geeft een beleving alsof je een wandeling maakt door de lavendelvelden van de Provence.

Al met al een grote aanrader. En ons zien ze daar zeker nog een keer terug.

Glenn Van den Heuvel op 10 mei 2023
Geverifiëerd

"Prima avond"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Mooi samengesteld 5 gangen menu en amuses.

Roberto op 27 april 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Loenen aan de Vecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Tante Koosje*

Keuken: Frans

Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.

Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.

De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.

Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.

Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Loenen aan de Vecht e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden