Menu
9-gangen Michelin diner
€ 75,-
De Rozario* is trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.
De Rozario* serveert nu een gastronomisch 9-gangen Michelin diner en dit voor slechts € 75,-.
Wil jij ook graag op deze culinaire reis genomen worden door De Rozario*? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit fenomenale 9-gangen Michelin diner!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Menu
9-gangen Michelin lunch
€ 75,-
De Rozario* is met recht bekroond met 1 Michelinster en behoort hiermee tot de elite in de restaurantwereld.
De Rozario* serveert nu een voortreffelijke 9-gangen Michelin lunch voor slechts € 75,-.
Wil jij ook graag een culinair hoogtepunt bereiken? Reserveer dan snel deze verrukkelijke 9-gangen Michelin lunch!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 159 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Eten was goed en zag er verzorgd uit. Het kwam alleen wel heel snel allemaal en we hadden alle 10 de gangen na 2 uur en 15 minuten al gehad. Eerste halfuur was de bediening heel amicaal, mischien wel een beetje te amicaal. Na 45 minuten sloeg de sfeer ineens om en werd er zowel bij het brengen van de gerechtjes als ...
Lees hele reviewEten was goed en zag er verzorgd uit. Het kwam alleen wel heel snel allemaal en we hadden alle 10 de gangen na 2 uur en 15 minuten al gehad. Eerste halfuur was de bediening heel amicaal, mischien wel een beetje te amicaal. Na 45 minuten sloeg de sfeer ineens om en werd er zowel bij het brengen van de gerechtjes als het ophalen van de borden als we klaar waren weinig meer gezegd. Ook werd niet meer gevraagd of het gesmaakt had en of we nog iets drinken wilden. Het voelde meer of we niet welkom waren!. Toen we wilden betalen wilde we toch nog een beetje fooi omdat het eten wel goed was, maar dat was niet nodig omdat ze via de pin er niks aan over houden, wat we ook vreemd vonden
Heerlijk gegeten, geweldig personeel.
Kortom genoeg redenen om weer terug te gaan komen.
Mooie en bijzondere smaak combinaties . hebben genoten van de 9 gangen aanbieding ik zou zeggen maak er 3 amuses van en 6 gangen dekt de lading beter . maar het was allemaal perfect . Vandaar mijn waardering . helaas een ding stoorde is de akoestiek van de ruimte , het is hol geluid waardoor het moeite kost om ee...
Lees hele reviewMooie en bijzondere smaak combinaties . hebben genoten van de 9 gangen aanbieding ik zou zeggen maak er 3 amuses van en 6 gangen dekt de lading beter . maar het was allemaal perfect . Vandaar mijn waardering . helaas een ding stoorde is de akoestiek van de ruimte , het is hol geluid waardoor het moeite kost om een gesprek te voeren en aan de tafel best slecht is en ook de uitleg vervaagd soms . Maar verder alleen lof voor de leuke en andere benadering van de gasten .
Echt bizar heerlijk gegeten, gerecht met tarbot zal ik nooit vergeten. Chef met zijn hart op de juiste plaats ook. Lekkere ongedwongen sfeer. Heb je de kans om er een keer te gaan eten niet twijfelen, maar doen! 1 heel klein minpuntje, je zit uiteraard best lang aan tafel en dan wordt het een beetje fris, dit komt ook omdat de ruimte best hoog en groot is.
Lekker funky interieur en erg lekkere gerechten en wijnen. Je moet wel van pittig houden! Een misverstand in de bediening werd goed opgelost. Had aangegeven dat het voor een verjaardag waa, maar daar weed niets mee gedaan.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.