Dining with the Stars is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!

Kruydt

9,5 (224 reviews)
99% aanbevolen

3-gangen Gault&Millau lunch + amuse € 35,50

Kruydt

9,5 (224 reviews)
99% aanbevolen

3-gangen Gault&Millau lunch + amuse € 35,50

Menu
3-gangen Gault&Millau lunch + amuse
€ 35,50

Kruydt is door de gerenommeerde gastronomiegids Gault&Millau bekroond met 13,5 Gault&Millau punten en serveert met trots hoogstaande gerechten.

Kruydt serveert nu exclusief een fenomenaal 3-gangen Gault&Millau lunch + amuse en dit voor slechts € 35,50.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Kom dan snel snel langs en geniet van dit voortreffelijke 3-gangen Gault&Millau lunch + amuse!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Menu
4-gangen Gault&Millau diner + amuse & bubbels
€ 59,50

Kruydt is door de gerenommeerde gastronomiegids Gault&Millau bekroond met 13,5 Gault&Millau punten en serveert met trots hoogstaande gerechten.

Kruydt serveert nu exclusief een fenomenaal 4-gangen Gault&Millau diner + amuse & bubbels en dit voor slechts € 59,50.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Kom dan snel snel langs en geniet van dit voortreffelijke 4-gangen Gault&Millau diner + amuse & bubbels!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 224 mensen zeggen over Kruydt

9.5 Gebaseerd op 224 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Aanrader voor als je net even wat meer luxe wil"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Goede keuze als je bijvoorbeeld iets te vieren hebt

Milla op 11 juli 2024
Geverifiëerd

"Geweldig diner!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Van begin tot eind geweldig lekker en verzorgd eten.

Yvonne Jacobs op 01 juli 2024
Geverifiëerd

"Mooie ambiance, heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer mooi ingericht restaurant. Heerlijke en met zorg bereidde gerechten. Medewerkers vriendelijk met goede kennis van zowel de wijn als de ingrediënten. Voor ons echt een pluspunt. Aanrader! 👌

Lizette De Lepper op 22 juni 2024
Geverifiëerd

"Veel te traag"
7.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 9

Stijlvol maar niet te formeel restaurant, met zorg ingericht (enige nadeel: toilet is boven). Wij wisten niet dat er parkeergelegenheid is. Eten is goed, porties voor ons okay maar aan kleine kant. Bijpassend wijnarrangement. Zeebaars was het lekkerste gerecht, vooral de saus maar helaas klein. Hoofdgerecht kalfslen...

Lees hele review

Stijlvol maar niet te formeel restaurant, met zorg ingericht (enige nadeel: toilet is boven). Wij wisten niet dat er parkeergelegenheid is. Eten is goed, porties voor ons okay maar aan kleine kant. Bijpassend wijnarrangement. Zeebaars was het lekkerste gerecht, vooral de saus maar helaas klein. Hoofdgerecht kalfslende was bij mij doorgeslagen en de saus had geen aangenaam mondgevoel en overheerste. Het begon ons op te vallen dat het serveren van de (4) gangen veel te lang duurde. We startten om 18.30 met aperitief en sloegen om 22.30 de koffie over omdat we het niet meer zagen zitten. Drie kwartier wachten op een gang is veel te lang, we hadden een wijnarrangement (dat vriendelijk geprijs is, je kan halve glazen kiezen) maar dan heb je je wijn inmiddels wel op. Een tafel naast ons kwam veel later binnen maar kreeg opeens eerder geserveerd, dat leek ook bij een andere grote tafel. Achter ons zagen we ook een tafel in dezelfde situatie als wij. Er was voldoende bediening, het lijkt dus door de keuken te komen. Misschien proberen ze het te gecompliceerd (een gel (?) drupje verveine bij het dessert dat zo klein is dat je het niet eens op je lepel krijgt, laat staan kan proeven, laat staan dat het wat toevoegt aan het gerecht), alhoewel iedereen in het restaurant dit menu had en zou het dus snel moeten kunnen. Communicatie kan beter. Zo had ik bij de online reservering opgegeven bij bijzonderheden dat ik geen kaas eet en dat wij ons 30 jarig huwelijk samen vierden. Na binnenkomst werd 2x gevraagd of er bijzonderheden waren, kaas dus weer doorgegeven (mijn echtgenoot gaf aan dat ook niet te willen) en ook 1x genoemd dat wij iets te vieren hadden. Na het hoofdgerecht werd ons gevraagd of wij tegen supplement een kaasgang wilden... En helaas werd ook niets gedaan om het feit dat het voor ons een bijzondere dag was. Het restaurant heeft veel potentie maar het zakte echt in tijdens de avond zowel kwaliteit eten als bediening. Om half 11 kregen wij ons dessert en gaf ik aan dat ik geen dessertwijn meer hoefde, gaf aan dat ik inmiddels er doorheen zat, maar er werd geen excuus gemaakt en de wijn werd toch ingeschonken. Het liefst was ik eerder weggegaan. Koffie sloegen wij ook maar over (wat wij anders nooit doen), we wilden niet nog langer blijven. Het is erg jammer want het is een bijzonder leuk restaurant en de bediening is erg vriendelijk. Ik hoop dat mijn uitgebreide verhaal kan dienen ter opbouw van de kwaliteit.

Marriette op 20 juni 2024
Geverifiëerd

"Een heerlijke avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Als afsluiting van de vakantie weer heerlijk gedineerd bij één van onze favoriete restaurants.
De keukenbrigade weet steeds weer te verrassen, waar de sommelier naadloos wijnen bij weet te vinden.
En heerlijke avond voor alle zintuigen.

Margit Spaan op 17 juni 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Delft e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kruydt

Sinds 1 april 2018 heeft restaurant Kruydt haar deuren geopend aan de rand van het historisch centrum van Delft.

Genieten doe je bij restaurant Kruydt. Hier kun je terecht voor een uitgebreide lunch of diner, zowel buiten als binnen. Restaurant Kruydt serveert naast de normale menukaarten, ook specialiteiten menu's waar je je kunt laten verrassen door het restaurant.

Het restaurant beschikt over een open sfeer. Kom snel genieten van de culinaire wonderen van restaurant Kruydt!

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Delft e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden