Knife fork icon red

De Saffraan

€ 55,-

7-gangen Veelbelovend diner + amuses

De Saffraan

8,6 (528)

7-gangen Veelbelovend diner + amuses € 55,-

Reserveer een tafel

Menu
7-gangen Veelbelovend diner + amuses
€ 55,-

Restaurant De Saffraan serveert een fantastisch 5-gangen diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij restaurant De Saffraan? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
4-gangen Veelbelovend lunch
€ 42,50

Restaurant De Saffraan serveert een fantastische 4-gangen lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met restaurant De Saffraan? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over De Saffraan

8.6
(528 reviews)
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.4
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Vriendelijke service, mooi opgemaakte borden, lekker eten. Genoten van de avond!

Carolina op 09 juni 2019

"prachtige lokatie en nog mooiere gerechten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het aperitief en een paar amuses hebben we nog genuttigd op het dek. Vervolgens van de 7 gerechtjes genoten in het restaurant (de binnenhut). Je proeft de verfijnde smaken en ook zeker de Aziatisch invloed in de gerechten. De rogvleugel schelvis waren wat ons betreft de absolute hoogtepunten. Bijpassen de wijnen waren bijzonder en mooie begeleiders van de gerechten. Bediening was zeer attent en deskundig. Een aanrader voor iedereen die houdt van heerlijke eten en aparte gerechten.

Hans op 01 juni 2019

"Verwennerij"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Boven op het dek een heerlijk aperitief genomen.
Daarna mooie amuses , lekkere gerechten , die ook mooi gepresenteerd werden.
En mooie wijnkeuzes, een aanrader .

Henk op 31 mei 2019

"Goede sfeer, voortreffelijke bediening, mooi gedecoreerde gerechten"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Aparte zaal voor onze familie, bediening was perfect, verschillende kleine gerechten met oosterse kruiden leuke mooie decoraties.

W. L. op 30 mei 2019

"2e bezoek. Service minder soepel."
6.7 Keuken 10 | Service 4 | Sfeer 6

Tweede bezoek. Helaas een stuk minder goed bevallen dan de eerste keer. Eerste was echt een top ervaring en alles liep soepel. Deze keer gingen er meerdere dingen minder lekker. Een nieuw meisje dat er net een week werkt ziet het niet en gebruikte zeer korte toelichting van de gerechten en wist zich niet goed te verwoorden. Ik had hier in januari gegeten, maar veel van de gerechten waren exact hetzelfde. Ook na aangeven waren alleen 2 gerechten anders van de 7. Ik had het al meteen aangegeven nadat ik exact dezelfde amuses had gehad als mijn bezoek op 18 januari. Daar kunnen ze niks aan doen werd er gezegd omdat het een actie is werd er duidelijk gezegd.

Geen boter en olie gebracht totdat we het bij de 2e gang maar even vroegen. Toen we het aangaven beetje een koude reactie i.p.v. een kleine tactische correctie/verontschulding. Eten duurde erg lang vanaf 4e gang. Daarvoor ging het op goed tempo. Verkeerde wijn was geserveerd bij 4e gang. (Wel nog netjes op tijd aangegeven en andere gebracht). Toch zeer duidelijk gember aanwezig in sommige gerechten terwijl duidelijk was aangegeven dat we graag geen aanwezige gembersmaak wilden. Waaronder ook in bonbons (nougat met zeer sterke gembersmaak). We waren voor de koffie binnen gaan zitten en geplaceerd. Daarna niemand meer naar ons toe gekomen en 10 minuten gewacht. Het nieuwe meisje een aantal in de buurt geweest, maar maakte geen contact. Totdat we haar riepen toen ze in de buurt met tafels schoonmaken/opdekken bezig was.

Voorlopig niet meer terug en er zeker niet vanuit gaan dat er na 4 maanden andere gerechten zijn. Eten was verder wel van goede kwaliteit, maar de beleving zeker niet.

Marijn op 29 april 2019

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Amersfoort e.o.

Kleine Koppel 3 3812 PG Amersfoort

Over De Saffraan

Welkom aan boord bij Restaurant De Saffraan te Amersfoort!

Hier is het keuken team elke dag bezig met het verder ontwikkelen van smaken, bereidingstemperaturen, texturen en het perfectioneren van onze gerechten.

Wijn - spijscombinaties van De Saffraan zijn geïnspireerd op de internationale keuken. Onze gerechten worden met uiterste zorg en passie voor u samengesteld met verse ingrediënten, kruiden en gerechten uit het warme zuiden. Het interieur is een combinatie van comfortabel eigentijds design. Verse producten van hoge kwaliteit zijn de basis en daar voegt het team van De Saffraan nog een flinke dosis creativiteit en vakmanschap aan toe.

Handig om te weten: voer als adres in voor je navigatie: Eemlaan 21 (Amersfoort).

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Amersfoort e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden