Knife fork icon red

Restaurant PIT

€ 52,50

6-gangen Veelbelovend diner

Restaurant PIT

9,5 (31)

6-gangen Veelbelovend diner € 52,50

Reserveer een tafel

Menu
6-gangen Veelbelovend diner
€ 52,50

Restaurant Restaurant PIT serveert een fantastisch 6-gangen diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij restaurant Restaurant PIT? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Restaurant PIT

9.5
(31 reviews)
Eten
9.7
Service
9.6
Sfeer
9.3
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Via DiningCity voor 4 personen een 4 gangen menu geboekt. De zaak zelf is eenvoudig maar sfeervol ingericht. Dit is echter geen voorbode van de rest van de avond, want alles was zeer goed verzorgd. Het eten was top, ieder gerecht is een feestje op je bord, en het waren zeer smaakvolle combinaties. Ook aan de vooraf aangegeven menuwensen wordt goed voldaan, daar hadden ze steeds een leuk, en lekker, alternatief voor. Bij het menu hadden enkel van ons een wijnarrangement, met lekkere wijnen bij elkaar gerecht, met bij iedere wijn een uitleg over de herkomst en de smaak. Kortom....alles was top, en we komen hier vast en zeer nog een( of meerdere ) keren terug.

Rob op 27 mei 2019

"Ik ben om"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ik was een beetje sceptisch vooraf. Ik hou niet zo van verrassingsmenu's maar ach, ik mocht vooraf aangeven waar ik niet van houd. Behalve dat de kok mijn 'liever niet' lijstje perfect gerespecteerd heeft, heeft hij ook nog gezorgd voor een culinair hoogstandje. Van 4 gangen hebben we niks gemerkt. Ja, ze kwamen wel door die vier gangen maar daarnaast ook allerlei liflafjes, amuses en tongpleasers. De vrouw van de kok kwam telkens uitleggen wat we kregen en wat me vooral opviel is dat alle losse ingrediënten proefbaar waren. Dus geen laffe blend maar de verschillende smaakjes ieder voor zich en samen. En mijn lievelingsdruif (Shiraz) maakte het feestje compleet.Toppie

Willem de Jong op 01 april 2019

"Goed"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Leuken gerechten vooral het frisse komkomerijs erg smaakvol rest ook wel prima op smaak.
Mooi intérieur.
Over het algemeen is de bediening wel goed, hier en daar hun minpunten maar daar zulle ze zelf van bewust zijn hier is het ook al eerder aangegeven maar verder raad ik dit restaurant zeker aan want het blijft een feeste waneer je de gerechten proeft !

Ga zo door koks

Maya op 29 maart 2019

"Feestje!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor de eerste keer bij PIT, en dat was een feestje. Voorgerecht van tonijn met komkommertijs was zo waanzinnig lekker en dan nog niet te spreken over het tussengerecht met varkensnek en schelvis heerlijk genoten en wij zullen het voort zeggen.

Patricia op 28 maart 2019

"Genoten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk genoten, complimenten aan keuken en bediening!

Bas op 28 maart 2019

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Heeswijk-Dinther e.o.

Raadhuisplein 7 5473 GC Heeswijk-Dinther

Over Restaurant PIT

Restaurant PIT is een modern restaurant met een geheel eigen karakter. Dit blijkt uit de moderne, verfijnde en uitdagende wereldkeuken met hier en daar klassieke invloeden. Er wordt gekookt met enkel kwaliteitsingrediënten en ze werken uitsluitend met seizoensproducten.

Restaurant PIT is gelegen in het mooie Brabantse dorp Heeswijk-Dinther en een warm, gemoedelijk dorpsgevoel maakt dan ook deel uit van de sfeer. Het is als gast fijn vertoeven tijdens een heerlijk lange avond tafelen!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Heeswijk-Dinther e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden