De Silveren Spiegel

Nederlands | Menu
9,6 (84 reviews)
100% aanbevolen

8-gangen Gault&Millau diner all-in € 240,-

De Silveren Spiegel

Nederlands | Menu
9,6 (84 reviews)
100% aanbevolen

8-gangen Gault&Millau diner all-in € 240,-

Menu
8-gangen Gault&Millau diner all-in
€ 240,-

De Silveren Spiegel is door de gerenommeerde gastronomiegids Gault&Millau bekroond met 14,5 Gault&Millau punten en serveert met trots hoogstaande gerechten.

De Silveren Spiegel serveert nu exclusief een fenomenaal 8-gangen Gault&Millau diner all-in en dit voor slechts € 240,-. Het all-in menu omvat: een champagne cocktail, 8-gangen incl. wijnarrangement, tafelwater en koffie met friandises.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Kom dan snel snel langs en geniet van dit voortreffelijke 8-gangen Gault&Millau diner all-in!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.

RESERVEER RESERVEER

Menu
5-gangen Gault&Millau lunch all-in
€ 145,-

De Silveren Spiegel is trotse bezitter van 14,5 welverdiende Gault&Millau punten en laat dit dan ook terugzien in hun fenomenale gerechten.

De Silveren Spiegel serveert nu een voortreffelijke 5-gangen Gault&Millau lunch all-in voor maar € 145,-. Het all-in menu omvat: een champagne cocktail, 5-gangen incl. wijnarrangement, tafelwater en koffie met friandises.

Wil jij je ook graag laten verwennen op culinair gebied? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit voortreffelijke 5-gangen Gault&Millau lunch all-in!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.

RESERVEER RESERVEER

Wat 84 mensen zeggen over De Silveren Spiegel

9.6 Gebaseerd op 84 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Fantastisch "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch

Lk op 15 oktober 2023
Geverifiëerd

"Heerlijke schilderijtjes"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk genieten van smaakvolle ‘schilderijtjes’ , prachtig pand, heerlijke bediening met mooie verhalen over geschiedenis. De sommelier / eigenaar mag meer empathie tonen. Overall Michelin waardig en aanrader voor als je 50 maanden getrouwd bent bijvoorbeeld.

Remco Gulickx op 05 oktober 2023
Geverifiëerd

"GEWELDIG!!!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een aanrader. Geweldig eten en een geweldige gastvrijheid. Eten is van top kwaliteit met daarbij heerlijke wijnen gecombineerd. Kortom een heerlijke avond uit.

Adri Bresijn op 01 oktober 2023
Geverifiëerd

"Geweldig eten en service briljant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Echt in 1 woord TOP

CV op 17 september 2023
Geverifiëerd

"Great experience!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Absolutely recommended! Great experience, nice ambience, food and wine was great!

Michael Pols op 14 augustus 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Silveren Spiegel

Keuken: Nederlands

Genieten van gerechten van Nederlandse bodem doe je bij restaurant De Silveren Spiegel by Yves van der Hoff in Amsterdam. Gevestigd in twee trapgevelpandjes gedateerd uit de Gouden Eeuw, kun je genieten van de Nederlandse keuken, van oudsher gekenmerkt door zijn gezonde, creatieve en duurzame gerechten.

Aan het roer van de keuken van restaurant De Silveren Spiegel staat chef-kok Yves van der Hoff. Volgens de chef geeft het een goed gevoel om te werken met Nederlandse producten. Zijn filosofie is dan ook om goede lokale top ingrediënten te verwerken in zijn gerechten met behulp van de nieuwste kooktechnieken. Op die manier kan hij zichzelf blijven onderscheiden en dit maakt restaurant De Silveren Spiegel one-of-a-kind.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden