Knife fork icon red

The Gaia

€ 42,-

6-gangen Veelbelovend diner

The Gaia

9,0 (37)

6-gangen Veelbelovend diner € 42,-

Reserveer een tafel

Menu
6-gangen Veelbelovend diner
€ 42,-

Restaurant The Gaia serveert een fantastisch 6-gangen diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij restaurant The Gaia? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over The Gaia

9.0
(37 reviews)
Eten
9.1
Service
9.1
Sfeer
8.7
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke en prachtig geserveerde gerechten, het was een feestje!

Willy Exalto op 10 juni 2019

"The Gaia"
6.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 2

Een buitengewoon verrassende maaltijd. Al bij de eerste amuse (toastblokje met paling) een nasmaak ... dat je meteen meer wilt, of in elk geval morgen, en overmorgen, en de dag daarna. Dat gebeurde een aantal malen (bij de kerrie, de gazpacho, de kaasplank + flesje druivensap, en de tarte tartin), het eten is duidelijk boven de 8, complimenten. (Vijf sterren zou ik alleen geven als alle gerechten perfect zijn, en dat kan natuurijk niet: dus 4 sterren plus. Complimenten aan de chef). Zeer plezierige bediening. Eveneens vier sterren plus. De stoel was redelijk, maar niet erg comfortabel, het was een beetje koud (tijdens het voetbal weinig gasten, en ik ging een paar maal met een sigaar naar buiten, dat hielp ook niet), maar dat zijn kleine ongemakken. Erger was de muziek, typisch zoals die klinkt in de lift of in het toilet in de Verenigde Staten. Een belediging voor de chef, het persooneel en de gasten. Een kleine moeite om daar iets aan te doen. (Mediterrane plus Aziatische muziek, zou ik zeggen.) Overall toch een ongewoon prettige avond. Met dank en groeten

Onno G. Meijer op 02 mei 2019
Ferry heeft gereageerd op 02 mei 2019

Beste Onno.
Dank voor uw bijzondere review van ons restaurant. En zeker voor de complimenten mbt de service en onze keuken. U heeft er duidelijk verstand van.
Toch jammer dat u niet een wat meer royale waardering voor de ambiance heeft. Hier hebben we toch echt ook ons vreselijke best voor gedaan, en is ons 'Oriental Art Deco' interieur juist zeer gelukt, hebben we van veel van onze gasten. Dat de muziek u niet kan plezieren spijt ons zeer. Maar daarbij moet vermeld worden dat onze gasten over het algemeen juist erg tevreden zijn met onze chill & groove house muziek, die we als 'aanwezig behang' laten horen, zonder dat het overheersend word.
Toch hopen we dat u een fijne avond heeft gehad en bedanken u voor uw bezoek.
Misschien tóch nog een kleine aanpassing van die gruwelijke '2' voor de ambiance...? 😉


"Verrassend lekker"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit restaurant is net geopend en dat is altijd een risico. Maar het was super. Het restaurant is zeer sfeervol ingericht, de bediening uitstekend en beleefd informeel. We hadden een 6 gangen verrassingsdiner met vooraf twee heerlijke amuses. Het is een mengeling van diverse keukens en zeer smakelijk. De gerechten werden op een mooie manier gepresenteerd. Wij hadden een klein minpuntje: aan elke tafel staan twee comfortabele stoelen maar de loungebank waar je op moet zitten als er meer dan twee personen aan tafel gaan, vonden wij niet bepaald prettig. Zeker niet als je lang gaat tafelen. De zitting is veel te lang zodat je geen steun in je rug hebt, ook niet met een kussen in je rug, dat is jammer maar geen reden om niet terug te komen.

Wilma Sjouwerman op 01 mei 2019

"Hartelijk begin, tegenvallend einde."
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Geweldige amuses, jammer dat ze bij de borrel de pata negra naast ons 6- gangen menu aanbevolen hebben. Was teveel. De muziek stond veel te hard. De eend was zelfs met het vleesmes taai te snijden. Het kalfsvlees idem dito, alleen iets minder taai. We komen zeker nog terug om a la Carte te eten.

Bob Oei op 27 april 2019

"Een geweldig niet toeristisch restaurant op Rembrandtplein "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een geweldig restaurant! Mooi restaurant, geweldig eten dat zorgt voor een smaakexplosie in je mond. De pornstar martini is echt aan te raden! En dan heb ik het nog niet eens over de bediening gehad. Onze gastheer Jamie heeft ons tot in de puntjes verzorgd. Wij gaan hier zeker vaker komen!

Aster Drissen op 26 april 2019

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Amsterdam e.o.

Rembrandtplein 26 1017 CV Amsterdam

Over The Gaia

Een nieuw pareltje in Amsterdam, Restaurant The Gaia.

Midden in het bruisende centrum van Amsterdam vind je Restaurant The Gaia.

Hier kun je genieten van de moderne mediterraanse keuken met invloeden uit het midden oosten (Libanon, Israel, Turkije, Ottomaans). Naast overheerlijk dineren kun je bij the Gaia ook genieten van fantastische cocktails.

Op vrijdag en zaterdag heerst er een 'lively' atmosfeer met een DJ en een cocktail bar!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden