Knife fork icon red

De Zwaan*

€ 62,50

5-gangen Michelin diner

De Zwaan*

8,9 (88)

5-gangen Michelin diner € 62,50

Reserveer een tafel

Menu
5-gangen Michelin diner
€ 62,50

Restaurant De Zwaan* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant De Zwaan*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

Restaurant De Zwaan* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant De Zwaan*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over De Zwaan*

8.9
(88 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten, een Elk uitstekende bediening in een prachtige zaak. Elk gerecht was een kunstwerk vol van smaak

Alexandra Smits op 12 mei 2019

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Fijne keuken waar ze echt hun best doen zich te onderscheiden. Dat gaat soms met smaakcombinaties die niet altijd harmoniëren. Bij aankomst wordt gevraagd naar een drankje. IJswater wordt onmiddellijk geserveerd en degene die geen alcohol drinkt, wordt een heerlijke cocktail in het voorzichtig gesteld; helaas hebben we die niet gezien. Slordig! Twee amuses zijn prettig en smaakvol, terwijl de derde (bonbon van witte chocolade met blauwschimmel kaas) er heftig overheen dondert. Het voorgerecht met pata negra en diverse bereidingen van biet is prachtig opgemaakt. Qua smaak komt de biet niet helemaal tot z’n recht en biedt onvoldoende tegenwicht tegen de zoute rauwe ham. Het tussengerecht (extra besteld en dat maakt hebt aanbiedingsmenu direct een stuk duurder) is skrei. Opvallende keuze zo aan het einde van het seizoen van de skrei. Er wordt een risotto van paling in het groen bij geserveerd, zonder de paling. De risotto is bereid in een bouillon van paling. Dit geeft de risotto een sterke smaak; niet onprettig maar ook hier weer overheersend over de skrei. De crème (??) van Bettine geitenkaas is te waterig (bijna geschift) en voegt weinig toe. Het hoofdgerecht is langzaam gegaarde kalfssukade; deze is botermals met een heerlijk geurende saus van eekhoorntjesbrood. Daarnaast polenta. De borden zijn ware schilderijtjes, echt prachtig. Als afsluiting presenteert de keuken bloedsinaasappel (verschillende bereidingen) met zwarte olijven ijs. Het ijs smaakt geweldig, maar ook hier overtuigt de combinatie met bloedsinaasappel niet. Bij de vraag een kopje koffie te serveren wordt tegelijk een serie friandises neergezet waar niet om gevraagd is, maar wel het kopje koffie € 8,00 maakt.
Kortom, is het best een feestje om naar De Zwaan te gaan, maar het is te begrijpen dat de bistro bijna volgeboekt lijkt en in het restaurant slechts 5 tafeltjes bezet zijn.

Peter van Engeldorp Gastelaars op 27 april 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wel redelijk goed restaurant, ook redelijke bediening. Soms moet je lang wachten voordat je geholpen wordt of de volgende gang.

Yong Tan op 20 april 2019

"Heerlijk"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Superlekker gegeten. Hele aparte smaakcombinaties in alle gerechten. Verrassend!

Marielle op 27 maart 2019

"Fantastische avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Genoten van hele mooie gerechten en mooie wijnen!! Vriendelijk personeel en fijne achtergrondmuziek!! TOPAVOND.

Judith op 27 maart 2019

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Etten Leur e.o.

Markt 7 4875 CB Etten Leur

Over De Zwaan*

Het beste van ver en het lekkerste uit de streek? Een wijnkelder die zijn weerga niet kent? Tussen schilderijen waar menig museum zijn vingers bij aflikt? Onder de vleugels van De Zwaan in Etten-Leur is het heerlijk toeven. Terwijl U geniet van de charmante sfeer schotelt chef-kok Carlo Chantrel U zijn culinaire fantasieën voor.


Gastheer Roland Peijnenburg deelt met alle liefde zijn schilderijencollectie die wijlen ‘Opa Koek’ hem naliet. Loop het 17de-eeuwse trapgevelpand op de Ettense Markt ook gerust eens binnen wanneer U wat minder tijd heeft. Sinds kort verheugt De Zwaan zich in het gezelschap van bistro Het lelijke Eendje, onderscheiden met de Bib Gourmand.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Etten Leur e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden