Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

De Zwaan*

€ 47,50

4-gangen Michelin lunch

De Zwaan*

8,9 (101)

4-gangen Michelin lunch € 47,50

Reserveer een tafel

Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

Restaurant De Zwaan* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant De Zwaan*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Menu
5-gangen Michelin diner
€ 62,50

Restaurant De Zwaan* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant De Zwaan*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over De Zwaan*

8.9
(101 reviews)
Eten
9.0
Service
9.0
Sfeer
8.7
Schrijf een review

7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

De verwachting was redelijk hoog, al 25 jaar een ster, maar dat zagen we niet echt terug in dit speciale menu en dito bediening....jammer. Wij zijn inmiddels wat iets gewend en dan blijkt er toch een behoorlijk verschil met andere Michelinrestaurants of restaurants die net onder een ster zitten. Persoonlijk zou ik juist in zo'n actie een prachtig Michelin waardig menu neerzetten, zodat nieuwe gasten zin hebben om terug te komen. Gemiste kans, want wij gaan niet zo snel meer terug, terwijl we denken dat ze echt beter kunnen!

4 personen - zaterdag 7 december op 08 december 2019
Roland Peijnenburg, Restaurant De Zwaan heeft gereageerd op Gister

Geachte heer Timmermans,
Wat ongelooflijk jammer! Dank eerstens voor uw bezoek aan ons restaurant en het feit dat u de moeite doet om feedback te geven. We snappen niet wat er mis is gegaan. We hadden wat de bediening betreft, een goede klik dachten we, met zowel mij als met onze sommelier, de jonge gastheer was een beetje geïmponeerd door het gezelschap en daardoor wat onzeker, onze excuses daarvoor. Heel vervelend dat twee gerechten tegenvielen. Graag zou ik willen weten welke dat waren, we hebben namelijk zo veel enthousiaste reacties gehad, dat we toch ook heel graag willen leren van opbouwende kritiek. We horen graag van u. Roland Peijnenburg en medewerkers De Zwaan


"6 gangen menu"
8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Personeel was professioneel, erg attent en vriendelijk.
De gerechten waren lekker en creatief, waarbij ook overbodige of minder passende elementen zaten (smaken verschillen)
Goede spreiding in aankomsttijd per tafel waardoor de aandacht erg persoonlijk was vanaf het eerste moment.

CaroPiet op 08 december 2019
Roland Peijnenburg, Restaurant De Zwaan heeft gereageerd op Gister

Geachte Heer en mevrouw Caropiet,
Wat ontzettend leuk dat u zo genoten heeft! Dank voor de complimenten voor de service en creatieve en lekkere gerechten. We hopen u heel graag weer te mogen ontvangen. Roland Peijnenburg


"Het was weer TOP"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het totaalplaatje was weer compleet.

Bart op 07 oktober 2019
Roland Peijnenburg, Restaurant De Zwaan heeft gereageerd op 08 oktober 2019

Wauw! Wat een mooie complimenten, hartelijk dank hiervoor!


7.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 10

Het eten is wel oke maar van een michelinrestaurant hadden wij zeker meer verwacht. Gerechten waren vrij vlak en het miste duidelijke smaken. Opmaak was prima. Reden voor gemiddelde service had niks met de vriendelijkheid personeel te maken. Dit was dik in orde. Echter werden de wachttijden tussen de gerechten vanaf gang 3 erg lang. Wat wij wel zeer kwalijk vonden was dat wij het nagerecht wilde inkorten (geen kaas) ondat we al redelijk vol zaten. Dit werd direct aangegeven bij het eindigen van het gerecht ervoor en werd ook door personeel bevestigd (geen probleem gaan we zo doen). Echter kwam daarna de eigenaar zelf en werd ons verteld dat dit niet meer kon en dat het al klaar stond voor ons. Vrij apart gezien het feit dat het alleen om kaas snijden gaat en het vervolgens ook nog een half uur duurde voordat we de kazen krijgen. In onze ogen een gemiste kans. Al met al oké gegeten maar van een dergelijk restaurant mag je meer verwachten.

MK op 06 oktober 2019
Roland Peijnenburg heeft gereageerd op 08 oktober 2019

Geachte heer Kluit,
Hartelijk dank voor uw bezoek aan mijn restaurant en uw duidelijke mening.
Ongelooflijk jammer dat uw diner geen succes is geweest. Ik was helemaal verbaasd uw mail te lezen omdat we samen een uitgebreid en hartstikke leuk gesprek hadden over onze kunstcollectie en ik u tijdens de rondleiding geen onvertogen woord heb horen zeggen over uw ervaringen. Mag ik u morgen of overmorgen bellen om dit met u te bespreken?


8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Zorgvuldig bereide lunch, goede en toegewijde bediening, leuke en verrassende begeleidende wijnen. Het extra tussengerecht van schol, kreeft en Opperdoezer aardappelen was een hoogtepunt, het hoofdgerecht met de longhaas viel iets tegen. De prijs/kwaliteitverhouding is op het randje...

Leunis op 04 oktober 2019
Roland Peijnenburg heeft gereageerd op 08 oktober 2019

Geachte heer Gabrielse,
Hartelijk dank voor uw bezoek aan mijn restaurant, uw recensie en uw dikke complimenten voor bediening en wijnen. Jammer dat u niet helemaal gelukkig was met ons prijsniveau.
Eerlijk gezegd schrok ik ook even van het bedrag van uw besteding, u heeft dan ook wel alle uitbreidingen gekozen die er waren. In de restaurantweek-menuprijs is een korting verwerkt. Om toch goed uit te komen zijn de meerprijzen voor de door u gekozen uitbreidingen wat kostbaarder. Sorry daarvoor! We hopen u graag weer te mogen ontvangen in De Zwaan.

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Etten-Leur e.o.

Markt 7 4875 CB Etten-Leur

Over De Zwaan*

Het beste van ver en het lekkerste uit de streek? Een wijnkelder die zijn weerga niet kent? Tussen schilderijen waar menig museum zijn vingers bij aflikt? Onder de vleugels van De Zwaan in Etten-Leur is het heerlijk toeven. Terwijl jij geniet van de charmante sfeer schotelt chef-kok Carlo Chantrel jou zijn culinaire fantasieën voor.


Gastheer Roland Peijnenburg deelt met alle liefde zijn schilderijencollectie die wijlen ‘Opa Koek’ hem naliet. Loop het 17de-eeuwse trapgevelpand op de Ettense Markt ook gerust eens binnen wanneer je wat minder tijd heeft. Sinds kort verheugt De Zwaan zich in het gezelschap van bistro Het lelijke Eendje, onderscheiden met de Bib Gourmand.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle sterrenrestaurants in Etten-Leur e.o.

Partners

Small 5292713d57
Small b005aa67ed
Small de722c1767

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden