Bij Robbert
Frans, Modern, Nederlands | Menu5-gangen Luxe Gault&Millau diner incl. bubbels, amuses, brood met boter en koffie met friandises € 72,50
Bij Robbert
Frans, Modern, Nederlands | Menu5-gangen Luxe Gault&Millau diner incl. bubbels, amuses, brood met boter en koffie met friandises € 72,50
Menu
5-gangen Luxe Gault&Millau diner incl. bubbels, amuses, brood met boter en koffie met friandises
€ 72,50
Bij Robbert behoort tot de culinaire top en komt dan ook met een spannende culinaire twist tijdens Dining with the Stars.
Tijdens deze editie serveert Bij Robbert een voortreffelijk 5-gangen Luxe Gault&Millau diner incl. bubbels, amuses, brood met boter en koffie met friandises voor maar € 72,50.
Wil jij alleen het allerbeste en een avond volledig uitpakken? Wacht dan niet langer en reserveer snel die exclusieve tafel. De tafels zijn gewild dus wees er snel bij!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 21 mensen zeggen over Bij Robbert
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hadden een vijfgangenmenu met allemaal heerlijke en originele gerechten. Vooral ook een topbediening! Met groot enthousiasme lichtte de gastheer ons alles toe.
Echt heerlijk gegeten, veel aandacht besteed aan de gerechten, geweldige bediening.
We waren hier nog niet eerder geweest, echt een fijne ontdekking, we komen graag terug!
Geweldig restaurant, heerlijk eten en geweldige service.
Het was weer genieten. De sauzen zijn geweldig. Keer op keer.
Wat een fijne avond uit, fantastisch eten, fijne ambiance, bediening super en ongedwongen, we komen zeker terug!!
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Bodegraven e.o.
Over Bij Robbert
Keuken: Frans, Modern, Nederlands
Bij Robbert in Bodegraven kun je genieten van de lekkerste gerechten met passie voor het vak bereid. Chef Robbert heeft jaren lange ervaring bij verschillende (sterren) restaurants en dat proef je. Zijn unieke combinaties zorgen voor een verrassende smaakbeleving. Samen met de attente service maakt dit voor een heerlijke avond uit.
Robbert Goedhart, eigenaar en chef-kok van restaurant Bij Robbert heeft een jarenlange horeca-ervaring. Hij heeft met succes de koksopleidingen in Nederland én België voltooid. Hij heeft ook gestudeerd aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde. Met een jarenlange ervaring als kok in diverse (sterren)restaurants weet Robbert dus perfect hoe hij culinair genieten inhoud kan geven: heerlijk eten in een ontspannen sfeer.