Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 55,-
Fidèle is door de gerenommeerde gastronomiegids Gault&Millau bekroond met 13 Gault&Millau punten en serveert met trots hoogstaande gerechten.
Fidèle serveert nu exclusief een fenomenaal 5-gangen Gault&Millau diner en dit voor slechts € 55,-.
Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Kom dan snel snel langs en geniet van dit voortreffelijke 5-gangen Gault&Millau diner!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 45,-
Fidèle is trotse bezitter van 13 welverdiende Gault&Millau punten en laat dit dan ook terugzien in hun fenomenale gerechten.
Fidèle serveert nu een voortreffelijke 4-gangen Gault&Millau lunch voor maar € 45,-.
Wil jij je ook graag laten verwennen op culinair gebied? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit voortreffelijke 4-gangen Gault&Millau lunch!
Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 139 mensen zeggen over Fidèle
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Nooit gedacht ooit een oester op te eten. Het smaakte dank zij de heerlijke vinaigrette lekker.
Prima gegeten bediening heel goed alles in rustig tempo geserveerd,zijn zeer tevreden komen zeker terug
Goede gerechten en prima kaas plank
Heerlijk 6 gangen diner gehad.
Alles klopte, intense smaakbeleving,een stukje theater maar dan op je bord,een echte aanrader!!
Lekker gegeten met ruime porties.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Drachten e.o.
Over Fidèle
Keuken: Frans, Modern, Nederlands
Culinair genieten in het hartje van Drachten, dat doe je bij restaurant Fidèle. Fidèle staat voor loyaliteit en trouw, en dit stralen zij graag uit naar de gasten. De chef Gerry Trouw gaat in de keuken aan de slag met seizoensgebonden en regionale ingrediënten. De kunstwerkjes die hij creëert zijn modern met een oorsprong uit de klassieke Franse basis. Wat kenmerkend is aan zijn kookstijl, zijn de subtiele gerechten en smaaksensaties met ondersteuning van frisse zuren.