Dining with the Stars is wegens groot succes verlengd t/m 31 juli!

Restaurant 't Ganzenest*

Frans, Modern
9,2 (312 reviews)
96% aanbevolen

8-gangen Michelin diner € 116,-

Restaurant 't Ganzenest*

Frans, Modern
9,2 (312 reviews)
96% aanbevolen

8-gangen Michelin diner € 116,-

Menu
8-gangen Michelin diner
€ 116,-

Restaurant 't Ganzenest* is trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.

Restaurant 't Ganzenest* serveert nu een gastronomisch 8-gangen Michelin diner en dit voor slechts € 116,-.

Wil jij ook graag op deze culinaire reis genomen worden door Restaurant 't Ganzenest*? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit fenomenale 8-gangen Michelin diner!

RESERVEER RESERVEER

Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 60,-

Restaurant 't Ganzenest* is met recht bekroond met 1 Michelinster en behoort hiermee tot de elite in de restaurantwereld.

Restaurant 't Ganzenest* serveert nu een voortreffelijke 4-gangen Michelin lunch voor slechts € 60,-.

Wil jij ook graag een culinair hoogtepunt bereiken? Reserveer dan snel deze verrukkelijke 4-gangen Michelin lunch!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Menu
5-gangen Michelin diner
€ 84,-

Restaurant 't Ganzenest* is trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.

Restaurant 't Ganzenest* serveert nu een gastronomisch 5-gangen Michelin diner en dit voor slechts € 84,-.

Wil jij ook graag op deze culinaire reis genomen worden door Restaurant 't Ganzenest*? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit fenomenale 5-gangen Michelin diner!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd!

RESERVEER RESERVEER

Wat 312 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest*

9.2 Gebaseerd op 312 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker gegeten, wel een aantal aandachtspunten"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

We hebben hier genoten van het eten. Wel een aantal aandachtspuntjes (het zijn misschien first-world-problems, maar als je een Michelin-ster hebt schep je wel een bepaalde verwachting):

- we werden wat laat opgevangen toen we het pand in kwamen. Vaak staat er iemand in de hal om je jassen aan te nemen;
- de avon...

Lees hele review

We hebben hier genoten van het eten. Wel een aantal aandachtspuntjes (het zijn misschien first-world-problems, maar als je een Michelin-ster hebt schep je wel een bepaalde verwachting):

- we werden wat laat opgevangen toen we het pand in kwamen. Vaak staat er iemand in de hal om je jassen aan te nemen;
- de avond werd niet doorgenomen. Dus op een gegeven moment hebben we moeten vragen hoeveel gangen etc… (waarschijnlijk heb ik bij het reserveren wel het aantal gangen doorgegeven, maar het is altijd goed om dat ter plaatste met de gasten door te nemen);
- we hebben gekozen voor het Wagyu-supplement. En een van de gerechten was de Pho met een soort van dumpling met Wagyu-gehakt-vulling. Ik vond dat niet goed uit de verf komen, omdat de vulling wat droog was en je eigenlijk het lekkere van Wagyu kwijt was door er gehakt van te maken;
- er werd niet gevraagd om allergieën;
- er lag ook brood op tafel, waardoor er op een gegeven moment best wat kruimels lagen op tafel, vaak wordt dat dan opgeveegd (maar of dit heel gebruikelijk is weet ik niet);
- we moesten vragen om een krukje/tafel-haak om een dames-etui te kunnen opbergen;

Mike Kan op 13 juli 2024
Geverifiëerd

"Klasse"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op een zonnige dag buiten lunchen in een Michelin restaurant. Superlekkere gangen, heerlijke wijn, goede bediening. Aanrader.

Brenda op 01 juli 2024
Geverifiëerd

"Nice day out"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was verassend en erg lekker. Ruim genoeg gegeten en de gangen werden met voldoende (niet te lang of te kort) tijd ertussen geserveerd.

Cartijn op 29 juni 2024
Geverifiëerd

"Delicious food and atmosphere "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Food was delicious, service very nice and friendly. We were seating on the outside terrace and it was really lovely atmosphere. Prices high but it worth the money.

Neven op 24 juni 2024
Geverifiëerd

"Het was weer goed"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Eindelijk weer eens goed weer en we hebben heerlijk op het terras vertoeft, het begon met een amuse met drie voorgerechten, daarna een foie gras van lever, mul in filo deeg dat was wel mijn favoriet en daarna een kalfslende. Het dessert was ook heerlijk en bijpassende wijn. Het er op aan te merken is is dat het wein...

Lees hele review

Eindelijk weer eens goed weer en we hebben heerlijk op het terras vertoeft, het begon met een amuse met drie voorgerechten, daarna een foie gras van lever, mul in filo deeg dat was wel mijn favoriet en daarna een kalfslende. Het dessert was ook heerlijk en bijpassende wijn. Het er op aan te merken is is dat het weinig verrassend was. Misschien hadden we meer verwacht?? Bediening correct en de wijnen ook goed.

H Verhoeff op 24 juni 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant 't Ganzenest*

Keuken: Frans, Modern

In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.

Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.

Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden