Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

ARCA Amsterdam

Europees, Aziatisch | Menu

5-gangen Gault&Millau diner + wijnarrangement € 105,- € 95,-

ARCA Amsterdam

Europees, Aziatisch | Menu

5-gangen Gault&Millau diner + wijnarrangement € 105,- € 95,-

Menu
5-gangen Gault&Millau diner + wijnarrangement
€ 105,- € 95,-

ARCA Amsterdam is door de gerenommeerde gastronomiegids Gault&Millau bekroond met 13,5 Gault&Millau punten en serveert met trots hoogstaande gerechten.

ARCA Amsterdam serveert nu exclusief een fenomenaal 5-gangen Gault&Millau diner + wijnarrangement en dit voor slechts € 95,-.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Kom dan snel snel langs en geniet van dit voortreffelijke 5-gangen Gault&Millau diner + wijnarrangement!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Menu
Taste Exploding 6-gangen Chef's menu + glas bubbels of (virgin)cocktail
€ 85,- € 75,-

ARCA Amsterdam is door de gerenommeerde gastronomiegids Gault&Millau bekroond met 13,5 Gault&Millau punten en serveert met trots hoogstaande gerechten.

ARCA Amsterdam serveert nu exclusief een fenomenaal Taste Exploding 6-gangen Chef's menu + glas bubbels of (virgin)cocktail en dit voor slechts € 75,-.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Kom dan snel snel langs en geniet van dit voortreffelijke Taste Exploding 6-gangen Chef's menu + glas bubbels of (virgin)cocktail!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 55,- € 47,50

ARCA Amsterdam is trotse bezitter van 13,5 welverdiende Gault&Millau punten en laat dit dan ook terugzien in hun fenomenale gerechten.

ARCA Amsterdam serveert nu een voortreffelijke 4-gangen Gault&Millau lunch voor maar € 47,50.

Wil jij je ook graag laten verwennen op culinair gebied? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit voortreffelijke 4-gangen Gault&Millau lunch!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over ARCA Amsterdam

Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super lekker gegeten, ik kom zeker terug!

Lotte op 31 mei 2023

"Authentieke hoogstaande Portugese keuken in Amsterdam!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Que festa, wat een feest! Een avondje Portugal in de hoofdstad. De met in zijn thuisland met Michelin sterren beloonde chef Henrique Sà Pessoa had wel zin in een buitenlands culinair avontuur. Het in het art’otel gevestigde restaurant ARCA kon wel Zuid Europese passie in de keuken gebruiken en de deal was gemaakt. H...

Lees hele review

Que festa, wat een feest! Een avondje Portugal in de hoofdstad. De met in zijn thuisland met Michelin sterren beloonde chef Henrique Sà Pessoa had wel zin in een buitenlands culinair avontuur. Het in het art’otel gevestigde restaurant ARCA kon wel Zuid Europese passie in de keuken gebruiken en de deal was gemaakt. Henrique kwam niet alleen maar nam sous-chefs en bediening mee!
Het resultaat is een diner met prachtige, pure en originele gerechten uit dat heerlijke nooit vervelende Portugal.

Paul op 31 mei 2023

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over ARCA Amsterdam

Keuken: Europees, Aziatisch

Henrique Sá Pessoa, een bekroonde chef-kok uit Portugal, opende onlangs in november 2021 ARCA, zijn eerste restaurant buiten Lissabon in Europa. ARCA is een meer casual en levendige tegenhanger van zijn andere vestigingen. Het restaurant biedt een ontspannen en vriendelijke sfeer met een Portugees sharing plates concept doordrenkt met moderne smaken, Aziatische invloeden en indrukwekkende cocktails. Het is gevestigd in het Amsterdamse art'otel. ARCA moedigt sociaal dineren aan, waardoor gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan petiscoschotels en grotere borden die individueel of gedeeld kunnen worden genuttigd. Het menu bevat opvallende gerechten zoals verse Octopus Salade, Tuna Tataki, Bacalhau à Brás bereid aan tafel, Iberische Presa, en een royale Arroz de Marisco overladen met de meest verse zeevruchten. Voor het geval de keuze te veel is, hebben Henrique en chef-kok Ricardo twee proefmenu's samengesteld die verschillende aspecten van het menu belichten. De proefmenu's "Portuguese Discovery" en "A Touch of Asia" zijn bedoeld om de beste hoogtepunten van ARCA te presenteren en de gasten door een heerlijke gastronomische reis te leiden.

Aan het hoofd van het keukenteam van ARCA staan chef-kok Ricardo Bastos Pereira en souschef Rodrigo Silva, die beiden al bijna tien jaar nauw samenwerken met Henrique. De ARCA Bar is naadloos verbonden met het restaurant en biedt een fantasierijk cocktailmenu dat de diverse ARCA-gerechten aanvult. Door een reeks Petisco-schotels te combineren met uw favoriete cocktails, bent u verzekerd van een fantastische avond.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden